Ally, gdyby kazdy na tym forum skladal posty tak jak Ty to nie byloby tych wszystkich sprzeczek itd

jak mozesz zobaczyc w moim ostatnim poscie thersoxa tez nie darze sympatia i nie uwazam go za bohatera i jesli to prawda z tym PA z jego strony to jest kutasem i tyle. Jak go pobil w 10 osob na jednego to jeszcze sie osmieszyl bo wiadomo ze 10 osob da rade jednej. Jak plakal na palach albo sprzedal swoich kumpli no to okazalo sie ze w rzeczywistosci nie jest taki twardy.
Dziewczyny nie uderzylbym nigdy pod zadnym pozorem. Moglabys mi sprzedac liscia itd nie uderzylbym Cie uwierz mi. I powiem Ci ze nawet w moim teamie w Tibii byli ludzie ktorzy lali kazdego bo pk bo loot bo cos tam nie patrzyli kogo leja. Ja walczylem bo mialem chec odegrania sie. Pamietam jak padlas a padlas tylko dlatego bo bylas w Sunblade. Ja dostalem hunta u imy i znalazlem sie na liscie, a skoro bylem na liscie to all mnie lali z koalicji. Zalozylem ekipe i dalej juz sama wiesz jak to bylo pozniej. PA nigdy nie popieralem i nie bede popieral a to ze ja nie moge expic to nie znaczy ze inni tez nie moga. I dlatego z tym walcze.
Poruszylem temat screenow to reszta milczala jak Sowx dal hunta kolesiowi bo g legi chcial kupic od Szyycha i powiedzial "nie kupuj od niego" jak kupil to dostal hunta.
Kaszczur tez dostala hunta u Sowxa bo byla rlem Edracka ktory do nas dolaczyl. "masz zyda za rl?" hunted. Byly screeny to Infamia nie chcial czytac.
Kij ma dwa konce.
I dlatego bierzcie przyklad z Ally~ bo tej napinki by nie bylo wcale gdyby na Furorze nie grali tacy ludzie jak niektorzy z tego forum.
~Co do Syfa to wyrazam zgode na to zeby mnie polamal

. Ryj nie szklanka a rany sie zagoja. Z reguly przegrywaja Ci ktorych zzera strach. Wyjsc z kim na honorowe solo to jest prawdziwa walka a nie wylatywanie w 10 na jednego albo ucieczka "bo on jest silniejszy". Tak samo jest na stadionie na meczu czy na innym spotkaniu a ze juz tak wychowano nas to sie nie da tego zmienic i kazdy wyznaje swoje wartosci moimi sa honor, szacunek, prawda. Taki jestem juz i walcze o swoje i nie wazne czy to rl czy nie.
A jak niektorym to nie pasuje to poprostu sa dziecmi i tyle.