Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2010, 16:20   #18420
Cz4rny
Użytkownik Forum

Cz4rny's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2008
Lokacja: Chełm

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gredert
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 160
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001 Pokaż post
Kolejny dzieciak internetu latwo Ci jechac kogos na necie hehe Arka Gdynia Cie j***la i reszte mlodocianych pseudohooliganow Twojego pokroju. Nie bron sie internetem Dla takich ludzi nie ma szacunku. Bo pewnie jestes jak Youen.

http://www.youtube.com/watch?v=BD2Sw...eature=popular

Teraz wiem jacy tu ludzie sa w rl hahah. Dlatego mozecie gadac gadac napinac sie jak Syf i inne dzieci ale ja wiem jaka jest wasza realna rzeczywistosc.
Dzieci w swetrach.HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH. ok starczy tego brechtu Napinka(tylko w tibii czy internecie) i to wlasnie z tego wszyscy sie smieja na tym servie i nie tylko na tym.
no za przeproszeniem kurwa mać
wypominasz innym, że łatwo im sie napinać przez kabel, a sam robisz to od dobrych 300 stron (nie czepiajcie sie, liczbe 300 podałem na pałe)
zmiany zacznij od siebie, zamiast pierdolić i pierdolić o tym, że inni sie napinają przez internet
Spójrz wkońcu na siebie, tyle osób ci mówi, że jest coś z tobą nie tak, to zmień to zamiast sie upierać, że to marginesy społeczne, nic nie znaczą, a ty i tak jesteś zajebisty;s

edit \/
znowu ja do ciebie tak i tak, a ty ze nie, jest dobrze, a ja podobnie jak 40 innych osob czytajacych to forum nie mam racji

Ostatnio edytowany przez Cz4rny - 29-05-2010 o 17:07.
Cz4rny jest offline   Odpowiedz z Cytatem