Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001
Kolejny dzieciak internetu  latwo Ci jechac kogos na necie hehe  Arka Gdynia Cie j***la i reszte mlodocianych pseudohooliganow Twojego pokroju. Nie bron sie internetem  Dla takich ludzi nie ma szacunku. Bo pewnie jestes jak Youen.
http://www.youtube.com/watch?v=BD2Sw...eature=popular
Teraz wiem jacy tu ludzie sa w rl hahah. Dlatego mozecie gadac gadac napinac sie jak Syf i inne dzieci ale ja wiem jaka jest wasza realna rzeczywistosc.
Dzieci w swetrach.HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH. ok starczy tego brechtu  Napinka(tylko w tibii czy internecie) i to wlasnie z tego wszyscy sie smieja na tym servie i nie tylko na tym.
|
no za przeproszeniem kurwa mać
wypominasz innym, że łatwo im sie napinać przez kabel, a sam robisz to od dobrych 300 stron (nie czepiajcie sie, liczbe 300 podałem na pałe)
zmiany zacznij od siebie, zamiast pierdolić i pierdolić o tym, że inni sie napinają przez internet
Spójrz wkońcu na siebie, tyle osób ci mówi, że jest coś z tobą nie tak, to zmień to zamiast sie upierać, że to marginesy społeczne, nic nie znaczą, a ty i tak jesteś zajebisty;s
edit \/
znowu ja do ciebie tak i tak, a ty ze nie, jest dobrze, a ja podobnie jak 40 innych osob czytajacych to forum nie mam racji