Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2010, 18:54   #18459
Jety
Użytkownik Forum

Jety's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001 Pokaż post
Waga:80kg
Wzrost: 1.79m
Na klate?:60-70kg

Jesli chodzi o treningi: Taekwondo, boks, judo, podstawowe techniki samoobrony.

Walczyliscie to server jest wasz?! Patrzysz tylko na siebie a nie na innych. Tacy ludzie powinni do pieca isc odrazu. A moze Ty jestes tym cwaniaczkiem, ownerem Sowxa ze Ci cos tak nie pasuje?! Ty masz wy***ane w nowych graczy. Dostalbys po czaszce i bys sie uspokoil bo tego potrzebuja takie wszechmocne kozaki. Teraz mozecie znowu pisac ze mieszam Tibie do rl i ze sie przechwalam, ale powiem tak "kazdy jest cwany do momentu kiedy nie oberwie, wtedy mozna poznac czlowieka z jego prawdziwej strony". Wiec Jety bez spiny na tym forum Bo jakby Cie z serva wy***ali to bys plakal i by Ci sie oczy otworzyly. A ze taki jestes bo masz ludzi i czujesz sie niezwyciezony ale tylko sie czujesz
Tylko szkoda ze nadal sie ukrywasz hehe
To nawet nie tak zle ale raczej takie sztuki na ulicy sa male przydatne chyba ze boks...

omg a co mnie inni obchodza....osobiscie chcem nowa wojna bo po osiagnieciu pewnego lvla to tylko wojny mnie interesuja tylko...i na sile nawet probowalismy taka stworzyc ale bez sukcesu -.- a wyjebac to jeszcze od paczatku serva udalo sie tylko na 2 miesiace mnie wiec raczej mi to lata
Jety jest offline   Odpowiedz z Cytatem