Zobacz pojedynczy post
stary 02-06-2010, 18:00   #2432
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
ja tam sobie zartuje;p przeciez nie bede na powaznie bral udzial w wojnie ally vs horde(brudasy) chociaz znajac Eeriona to walnie mi wyklad na pol strony
Oczywiście, że walne ci wykład na pół strony. Nie ma zmiłuj
Ale to zaraz

Cytuj:
Da się zrobić tak, że jak gram magiem i dam atak na potworka żeby do niego nie podchodził a z wanda od razu bił na range?/jak?: d
Zamiast klawisza attack na apsek wrzuć sobie klawisz "Shoot"

Cytuj:
Może wanda na pasek i używaj go ?
LOL

Cytuj:
ta Eerion ale cos ci powiem, mam dwie postacie w hordzie, fakt ze nisko levelowe ale mam i moge nim chodzic na jakies tam dungeony, i za kazdym razem trafial mi sie jakis noob co needowal wszystko, pulował itp, wiec nie jest doskonala ta wasza HORDA,
To nie horda. To zrerollowane aluchy, które chcą sprawdzić jak jest po drugiej stronie
A tak na serio - poziom serwera ocenia się po zachowaniu na high endzie, podczas levelowania łatwo trafić na dzieciarnie czy coś.
Cytuj:
ale jak to bylo pod wrath gate? kto chcial zacwaniakować i pierwszy uderzyl na Arthasa a polecial na hita???
Nikt nie chciał zacwaniakować. Arthas miał być wywabiony i pokonany - taki był plan. Młody Hellscream jako pierwszy ruszył na Arthasa bo jak nie on to kto? (Poza tym orkowie nie boją się śmierci w boju. Dla nich to śmierć idealna). A jak naskakujesz na wrathgate to popatrz na swojego "Czempiona".
To on krzyczał do Arthasa, że jest tchórzem
To on krzyczał do Arthasa, że nadszedł czas zapłaty
A gdy Lich King wyszedł, to co? Obsrał się w gacie i nic nie zrobił.
Więc kto tutaj grał cwaniaka?
Cytuj:
jak t jest z garoshem ?,
Garrosh to przeciota, nielubiany już od TBC. Gdyby nie jego ojciec to by szybko poszedł w pizdu. I Thrall w stosunku do niego ma zbyt wiele skrupułów.
Choć ORgrimmar przebudował nie powiem - zarąbiście xD
Cytuj:
ale co do czego przychodzi to tylko Thrall mysli;p u nas głowka pracuje a u was tylko krzepa wy jestescie kozaki i tyle ;p
No ba! A największy z nich to High Overlord Saurfang, który poprowadził połączane armie Hordy i Alliance w Silithiusie przeciwko AQ. A poprowadził dlatego, że nawet aluchy stwierdziły, że nie ma drugiej osoby tak doskonałej w boju jak i w dowodzeniu.
O tak same mięśnie i kozaczenie.
PS - kiepscy z was myśliciele, jak w Cata takie baty dostajecie

Cytuj:
Może darujmy sobie tą walke Ally vs horda co? :s bo i tak fanboye hordy będą trzymać za hordą, a fanboye alliance za alliance :s
Nie no niemożliwe...
Ale poflamewarować na ten temat troche trzeba. Zawsze tyle radości jest z tego

Cytuj:

Chociaż jestem prawie pewien, że eerion jest jednym z tych flameboyów co uważają, że Varian jest rasistą i rozgorączkowanym debilem.
Nie . Odkupił sobie troche w ICC. Ale niedługo doskrobie sobie próbując porwać Thralla.
Ale to, że troche rozgorączkowany (debil też xD) to pokazał po wrathgate nie rozumiejąc, że w High Apotheracy Society doszło do zdrady i coup d'etat.
Dopiero Jaina musiała mu troszku ostudzieć buziuchne.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem