Cytuj:
ja tam sobie zartuje;p przeciez nie bede na powaznie bral udzial w wojnie ally vs horde(brudasy) chociaz znajac Eeriona to walnie mi wyklad na pol strony
|
Oczywiście, że walne ci wykład na pół strony. Nie ma zmiłuj

Ale to zaraz
Cytuj:
Da się zrobić tak, że jak gram magiem i dam atak na potworka żeby do niego nie podchodził a z wanda od razu bił na range?/jak?: d
|
Zamiast klawisza attack na apsek wrzuć sobie klawisz "Shoot"
Cytuj:
Może wanda na pasek i używaj go ?
|
LOL
Cytuj:
ta Eerion ale cos ci powiem, mam dwie postacie w hordzie, fakt ze nisko levelowe ale mam i moge nim chodzic na jakies tam dungeony, i za kazdym razem trafial mi sie jakis noob co needowal wszystko, pulował itp, wiec nie jest doskonala ta wasza HORDA,
|
To nie horda. To zrerollowane aluchy, które chcą sprawdzić jak jest po drugiej stronie

A tak na serio - poziom serwera ocenia się po zachowaniu na high endzie, podczas levelowania łatwo trafić na dzieciarnie czy coś.
Cytuj:
ale jak to bylo pod wrath gate? kto chcial zacwaniakować i pierwszy uderzyl na Arthasa a polecial na hita???
|
Nikt nie chciał zacwaniakować. Arthas miał być wywabiony i pokonany - taki był plan. Młody Hellscream jako pierwszy ruszył na Arthasa bo jak nie on to kto? (Poza tym orkowie nie boją się śmierci w boju. Dla nich to śmierć idealna). A jak naskakujesz na wrathgate to popatrz na swojego "Czempiona".
To on krzyczał do Arthasa, że jest tchórzem
To on krzyczał do Arthasa, że nadszedł czas zapłaty
A gdy Lich King wyszedł, to co? Obsrał się w gacie i nic nie zrobił.
Więc kto tutaj grał cwaniaka?
Garrosh to przeciota, nielubiany już od TBC. Gdyby nie jego ojciec to by szybko poszedł w pizdu. I Thrall w stosunku do niego ma zbyt wiele skrupułów.
Choć ORgrimmar przebudował nie powiem - zarąbiście xD
Cytuj:
ale co do czego przychodzi to tylko Thrall mysli;p u nas głowka pracuje a u was tylko krzepa wy jestescie kozaki i tyle ;p
|
No ba! A największy z nich to High Overlord Saurfang, który poprowadził połączane armie Hordy i Alliance w Silithiusie przeciwko AQ. A poprowadził dlatego, że nawet aluchy stwierdziły, że nie ma drugiej osoby tak doskonałej w boju jak i w dowodzeniu.
O tak same mięśnie i kozaczenie.
PS - kiepscy z was myśliciele, jak w Cata takie baty dostajecie
Cytuj:
Może darujmy sobie tą walke Ally vs horda co? :s bo i tak fanboye hordy będą trzymać za hordą, a fanboye alliance za alliance :s
|
Nie no niemożliwe...
Ale poflamewarować na ten temat troche trzeba. Zawsze tyle radości jest z tego
Cytuj:
Chociaż jestem prawie pewien, że eerion jest jednym z tych flameboyów co uważają, że Varian jest rasistą i rozgorączkowanym debilem.
|
Nie

. Odkupił sobie troche w ICC. Ale niedługo doskrobie sobie próbując porwać Thralla.
Ale to, że troche rozgorączkowany (debil też xD) to pokazał po wrathgate nie rozumiejąc, że w High Apotheracy Society doszło do zdrady i coup d'etat.
Dopiero Jaina musiała mu troszku ostudzieć buziuchne.