Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 03-06-2010, 21:23   #20756
Chudyyy17
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Śrem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Papiez_JP Pokaż post
nie wiem o co ci chodzi bo wygrzebujesz jakies urojone problemy z pod swojego matrixa w chuju mam twoja opinie na moj temat, mojego pvp, mojego zrytego baniaka, czy mojej rl geby i tak na marginesie zebys juz wiecej do mnie nie pił

:

W Y P I E * D A L A J !

@ pare slow komentarza

Nie chce mi sie juz pisac tutaj postow, cisnijcie po mnie ile chcecie, mowcie co chcecie. Ludzie jak wy poprostu dla mnie nie istnieja. Zaparzcie sobie melise <podobno pomaga> jebnijcie sobie banieczke expa, zabijcie kogos, czy zrobcie mass loga. Śmiało możecie mi nawrzucać nawet możecie mi zarzucić że rozjebałem całą candie. Ale prawda jest jedna i znają ją Ci którzy grali i byli w naszym towarzystwie. Nie będe wymieniał tutaj nicków pewnych osób ani tego co mam na myśli bo jest to w 100% zbyteczne. Poprostu Darku, problemu nie rozwiążesz czymś typu "ALE TY NIE ROZUMIESZ KURWA!!" "JA MAM WYJEBANE!!" no to miałeś wyjebane i miej wyjebane dalej. Pozdrowienia ze słonecznego Łukowa, ide na piwo. Siema!
No Ema Ema :C po prostu Yaro zrozum, jak zjebałeś z candi to już po prostu zostaw tą candię w spokoju.
Jak mieliśmy się bić tutaj, to żadnego kozaka nie było, a teraz jak polecieliście na Ta Olympe, to och och dawajcie teraz na wara! KOZAK! ;] Pozdro z Zachmurzonego Śremu :C
Chudyyy17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem