Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2005, 23:57   #2
DDoS
Born in Hell

DDoS's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2004

DDoS ma numer GG 2529081
Domyślny

Masz trochę racji.

Według mnie Secura jest światem pełnym newbie (będących również noobami), thief'ów oraz lurer'ów. Gram już trochę na tym serverze i zdążyłem zauważyć, że większość Polaków oraz Brazylijczyków do ok. 25 lvl zachowują sie w bardzo denerwujący mnie sposób.

Co do lurowania przez high levele to się akurat nie zgodzę. Najczęściej lurowane są huntery z nad Mount Sternum przez levele ok. 30. Gian spiedery stały się już żadkiem widokiem bo levele ok. 60 wolą huntować niż bawić się w lurowanie. Oraz Dwarf guardy przez niskie levele. A high level czyli jak dla mnie powyżej 85 levelu siedzą prawie non stop na expie lub treningu i nie marnują czasu na głupoty. Od dłuższego czasu nie widziałem już, ani nie słyszałem o jakim kolwiek lurowaniu potworków.

Wadą Secury są ciągle zmieniające się ceny equip'ów. Niższe levele zaniżają ceny przez co coraz trudniej sprzedać cokolwiek. Dlatego ja na przykład wole gromadzić cały lootbag niż bawić się w sprzedawanie go za takie ceny jakie są obecnie. Jedną z broni, której cena po update podskoczyła ponad dwukrotnie jest giant sword, przed update można było go kupić za 7k teraz jego cena wzrosła do 20k.

Jak coś mi przyjdzie jeszcze do głowy to dopiszę. cYa

Death Druid of Secura.

Reklama:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=26746 (dajcie jakieś comment)

Ostatnio edytowany przez DDoS - 01-03-2005 o 00:00. Powód: Spelling
DDoS jest offline   Odpowiedz z Cytatem