Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2010, 11:38   #2455
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibijczyk222 Pokaż post
Mnie tylko zastanawia co mniej więcej stanie się z scourge i bolvarem.
Próbowałem znaleźć, ale mi się nie udało (chodzi o screen). Jeśli byłeś w ICC i widziałeś Marrowgara, to będziesz wiedział o co chodzi, bo na alpha był model Fire Marrowgara (Flaaaaaaaaameeeeestoooooooorm inc?).

Cytuj:
Chyba tylko frostmourne kontrolował arthasa ,a skoro miecz już nie ma ,to co? Bolvar będzie w pełni świadomy tego co robi? Co w ogóle stało się z ner'zhulem?
Nie Frostmourne, tylko Helm of Damnation. Po znalezieniu Frosmourna Arthas stawał się DK (miecz był zaklęty), dzięki czemu Lich King (Ner'zhul) mógł kontrolować Arthasa tak jak on teraz kontroluje undeadami.
Sytuacja między Bolvarem i Arthasem jest trochę inna. Arthasem kierowała zawiść i chęć zemsty, był w stanie oddać wszystko, byleby się zemścić na Mal'ganisie. Bolvar to przykład wzorowego paladyna i wciąż chroni go światłość. Zwykli żołnierze padali w ułamku sekundy po zetknięciu z plagą Putressa, a on wytrzymał aż do przybycia smoków. I jak sam mówi: "The dragons' flame sealed my fate", chroni go płomień życia Alexstraszy. No i nie zapominajmy, że pod koniec swojego życia Arthas nie był kontrolowany - on BYŁ Lich Kingiem, a Ner'zhula "wykopał" dość dawno temu. Bolvarem nikt nie steruje, Helm of Domination po prostu zmienił go w bryłę lodu i pozwala mu sterować undeadami... choć nigdy nie wiadomo, czy aby Ner'zhul nie wróci.

@eerion: Nie chce mi się już odpisywać, za dużo tego i zaczynamy się przyczepiać do najmniejszych pierdół Dam tylko tego linka do Sylvanas ignorującej polecenia Garrosha i pokazujący, że NADAL produkuje plagę:

http://img297.imageshack.us/img297/1853/98570645.jpg
Cytuj:
Genn sends you to do one last task - eavesdrop on Sylvannas in the cathedral. As you eavesdrop on her, she is told to cease the application of plague bombs in Gilneas by one of Garrosh's generals. However, as he leaves, Sylvannas tells her High Executor to continue dropping Plague bombs.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem