Cytuj:
|
Mnie się wydawało że smoki mogą przyjąć wygląd jaki chcą, no ale jeśli to nie tylko człowieka i elfa, ale i gnoma bo przecież bronze dragonflight zmieniają się praktycznie tylko w ludzkie dzieci albo w gnomy.
|
Ponieważ nie umiesz czytać. Przeczytaj ten post jeszcze raz, ale tym razem dokładnie.
Tłumaczenie dla debili: Smoki mogą przyjąć wygląd dowolnej lub prawie dowolnej rasy. Jednak tworzą pewien wygląd - np. Alexstrasza wygląda jak wygląda w human formie w jakiej jest w wyrmrest accord. Nie byłaby w stanie wyglądać tak jak np. Jaina.
Cytuj:
|
A dragonflight w shadowmoon valley? Tam mają netherdrake'i, a tu w tej teorii (może spiskowej), o której mówiłem, mogą przecież hodować/trenować twilight drake'i(które przecież tworzy Deathwing, a głównie to jego oblubienica), albo black dragonflight. Przecież pisałem tu, że Deathwing to Garrosh.
|
Poczytaj sobie trochę o netherdrake'ach, potem o deathwingowych twilight drake'ach. A potem się zacznij wypowiadać proszę.
Jezeli juz jestesmy przy Vision of Escaflowne - fajnego hentaja z tego widzialem 
|
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.