Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2010, 16:23   #8669
Czasnaflejm
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 04 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Przemo-Nerana Pokaż post
Nie bede sie tutaj duzo udzielal bo wiadomo ,ze zbyt lubiany tutaj nie jestem na co mam oczywiscie wyjebane. Tylko nie rozumie tych ludzi ktorzy rzucaja sie na Atahiego i gildie Recon Czasnaflejm zazdroscisz mu , ze tyle osiagnal w grze, a ty nigdy nie bedziesz taki jak on ? bo na to wyglada. Trzeba miec naprawde cos niepoukladane w glowie zeby oceniac ludzi po wygladzie ... tak to tyle z mojej strony.
No kurcze zazdroszcze mu strasznie jego wybotowanych charow i dobrze skonfigurowanego Elfa :/
Btw. Jak juz walisz takie porownania gruby, to wiedz, ze mam chara na Aldorze, ktory siedzi w gildii Chosen ones (tak rzadzaca gildia), na Furorce mam +230 lvl eka. Mam jeszcze mowic o kilkunastu charach na roznych swiatach pvp ?
I jakos nie czuje sie nikim wyjatkowym, bo to tylko gra.

Jak tak bardzo liczy sie dla Ciebie tibia, lvle to idz kup sobie batonika, kakao puchatek i zamulaj w wakacje na kompie gdzie ja bede rwal dupy na grillach i nad jeziorkiem.

Aa zapomnialem.. Ty niestety nic nie wyrwiesz, bo co mozna zrobic jak twoj brzuch to mebloscianka z Ikei a cycki masz wieksze od niejednej panny w twoim wieku.
Go go silka dieta i zwieksz mase.
Czasnaflejm jest offline   Odpowiedz z Cytatem