Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Przemo-Nerana
Nie bede sie tutaj duzo udzielal bo wiadomo ,ze zbyt lubiany tutaj nie jestem na co mam oczywiscie wyjebane. Tylko nie rozumie tych ludzi ktorzy rzucaja sie na Atahiego i gildie Recon Czasnaflejm zazdroscisz mu , ze tyle osiagnal w grze, a ty nigdy nie bedziesz taki jak on ? bo na to wyglada. Trzeba miec naprawde cos niepoukladane w glowie zeby oceniac ludzi po wygladzie ... tak to tyle z mojej strony.
|
No kurcze zazdroszcze mu strasznie jego wybotowanych charow i dobrze skonfigurowanego Elfa :/
Btw. Jak juz walisz takie porownania gruby, to wiedz, ze mam chara na Aldorze, ktory siedzi w gildii Chosen ones (tak rzadzaca gildia), na Furorce mam +230 lvl eka. Mam jeszcze mowic o kilkunastu charach na roznych swiatach pvp ?
I jakos nie czuje sie nikim wyjatkowym, bo to tylko gra.
Jak tak bardzo liczy sie dla Ciebie tibia, lvle to idz kup sobie batonika, kakao puchatek i zamulaj w wakacje na kompie gdzie ja bede rwal dupy na grillach i nad jeziorkiem.
Aa zapomnialem.. Ty niestety nic nie wyrwiesz, bo co mozna zrobic jak twoj brzuch to mebloscianka z Ikei a cycki masz wieksze od niejednej panny w twoim wieku.
Go go silka dieta i zwieksz mase.