Dlugo sie zastanawilaem jaka profesje wybrac gdy pierwszy raz gralem w tibie.
Koledzy doradzili mi druta wiec go wybralem po kilku dniach meki drutem znudzilo mi sie to poniewaz wszyscy mnie ciagle zabijali nie moglem spokojnie dozyc 11 lvl. Moja nastepna profesja to byl knight. Bardzo mi sie podobalo nim grac do czasu gdy mialem 10 lvl i bylem na foldzie. 13 paladyn podeszedl do mnie powiedzial hi i zaczol mnie gonic z hymm i strzalami. I mi sie znudyilo nim byc. nastepna profesja to paladyn. Bardzo sie cieszylem gdy weszlem na maina poniewaz zaczne juz pierwszy raz byc palkiem. Po jakims czasie mnie zabijali mialem ciekie skile i na koncu kiedy mnie gosciowka zabila stracilem plate armor, plate legs, luk i caly backpack. No i robilem nowa profesje tym razem bylem sorcem bardzo mi sie podobalo nim byc doszlem az do 12 lvl wiem ze cieko ale bez zadnego deda no wiec patrze przed depo stoi 6 lvl nie patrzylem jaka profesja bo 6 lvl to na pewno zabije no wiec wziolem z nim party juz szykowalem fire fieldy ale on mnie syzbciej zatakowal wiec musialem puscic fire fielda wszyscy uciekali do depo i stalo sie. Zabil mnie wylecialy mi plate legsy i mi sie juz niechcialo grac sorcem bo oprocy tego stracilem 13 lvl i bp fire fieldow. I obecnie jestem palkiem i mam 13 lvl skile nie takie zle dobrze mi sie nim gra dwa razy mnie zabili ale odzyskalem sowje rzecyy dzieki koledze. No wiec mam jesycye dwa nicki na rooku i nie wiem jakie profesja mam im dac jak beda na mainie prosze o szybka odpowiedz. Ok ide do szkoly jak przyjde zobacze odpowiedz nara.
|