Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2010, 00:21   #40
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse Pokaż post
Ostatnio wprowadzono bardzo dużo - flam/frigo hur, który je tylko 25 many. Rs'y. Assassinki. Speary i kamienie nie upadają na ziemię. Nowe różczki i runki. Te zmiany nie zostały specjalnie wprowadzone dla facców, lecz dla wszystkich, ale facce mogą z tego korzystac a więc pytam się - czego jeszcze wam trzeba? Może pływania statkami? Mam pomysł - niech zrobią tak, że facc będzie miał wszystko to co pacc obecnie, a pacc będzie miał o 2 gp więcej z każdego potworka - wg mnie sprawiedliwe, czyż nie?Nie płacicie za grę, a chcecie aby wam wciąż coś dawano? NIE PŁACĘ - NIE WYMAGAM
Te wyżej wymienione zmiany zachodzą w technice(?) gry, a nie są czymś dodanym. RSy to jest szybki zarobek dla pacc, kupuje się je i sprzedaje z przebitką faccą, bez żadnych problemów i nie jest to jakaś łaska - bo jeszcze tego by brakowało, że część przedmiotów jest tylko dla pacc.

Jak nikt nie ma nic przeciwko, jak cały czas jakaś część użytkowników "obrzuca gównem" osoby chcące się upewnić czy coś facce nie dostaną. Każdy kto umie czytać (niestety jak widać wiele tej sztuki jeszcze nie opanowała), może sobie przeczytać jak brzmi tytuł tego wątku.

Dla wyjaśnienia tym co sztuki czytania nie posiedli w wystarczającym stopniu:
Temat nie nazywa się: "wszystko zabrać pa(ja)ccom i dać faccom", ani "dajcie coś dla facc, bo pacce mają za dużo", ani również: "dajcie coś dla facc, bo mi smutno".

Najlepsze ogólno-tematyczne forum pod słońcem - sprawdź czy jesteś hardkorem!
Andrew jest offline