Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2010, 09:01   #20802
Matjj93
Użytkownik Forum

Matjj93's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Okl Konin

Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
Gildia: procentowo
Świat: Refugia
Poziom mag.: 79
Wyślij wiadomość przez ICQ do Matjj93 Matjj93 ma numer GG 997 Adres Jabbera do Matjj93 Send a message via Skype™ to Matjj93
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crown12345 Pokaż post
To co się wydażyło w ostatnich dniach, całkowicie odebrało mi cheć do dalszej gry. Może i mnie TO czegoś nauczyło i dało do myślenia.
Na koniec chciałem Podziekować Genessis za miło spędzone chwile, godziny,dnie ,miesiące. Dzięki za pomoc w każdej sytuacji . Takiej guild jeszcze nie było na żadnym servie. Pozdro dla all co byli ze mna na dobre i na złe. Tyle co mogłem dałem z siebie Elo! Acha i jeszcze jedno...............
ostatniepozegnanie.jpg[/IMG]

SPRZEDAM 156 MS
Signed, tylu debili nie było w żadnej gildi

Uploaded with ImageShack.us

*Down ;* policjantowi XD - beka z gimubsa. Miałem już sklejone ze 3-4 dni temu, 3h roboty jak ch*j. Ty tak specjalnie piszesz? Czy spinasz sie aż tak że cie trzęsie i nie możesz sie skupić, by wyksztusić jedno normalne zdanie. .
Heh, co do wara, nie wiesz jak bylo? to zamknij jape ;] Ago miał iść Ekiem ale wszyscy doszli do wniosku że jest ich już za dużo. Pozatym nie wiem co ma no lajf do wara, gdyby taki był to uwierz, więcej osób by się znalazło. I kim ty ku*wa jesteś - nie znaczącym anoniem .

Ostatnio edytowany przez Matjj93 - 09-06-2010 o 11:50.
Matjj93 jest offline   Odpowiedz z Cytatem