Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu
Kibiców sukcesu?! Człowieku kiedy ty ostatni raz widziałeś sukces w polskiej piłce nożnej?Kibicami sukcesu można nazwac tych, którzy pojawiają się na meczach szczypiornistów czy siatkarzy. A pozytywy? To największa porażka Polaków od kilkunastu lat licząc od przegranej z Japonią 5;0..Mam prawo wymagac od grajków, którzy zarabiają najwięcej kasy ze wszystkich polskich sportowców jako takiej gry na poziomie przegranej 2;0 a nie 6. Jakoś trudno mi jest pokazac wśród moich znajomych interesujących się piłką nożna tych twoich kibiców sukcesu bo od kilku lat pomimo braku jakichkolwiek osiągniec wszyscy oglądają mecze wierząc jak idioci w zwycięstwo więc jeśli chciałem zabłysnąc mądrą uwagą to Ci się niestety nie udało :/.
|
Chodziło mi o to że jak przyjdzie czas dobrej gry reprezentacji to wtedy wszyscy będą się podpisywać pod reprezentacją, a jak przychodzi lekko mówiąc kompromitacja to wszyscy się odcinają i krytykują.
Kibic sukcesu to taki który będzie podpisywał się pod wynikami drużyny oraz popularnie mówiąc "lansował" się tym że jest kibicem xxx. Stwierdzenie że kibiców sukcesu w Polsce jest wielu, nie miało pokazać tylko samej reprezentacji, ale tego jak jest w wielu klubach polskiej ligi. Grają dobrze, wygrają kilka meczów pod rząd to i gapie przyjdą, ale prawdziwi kibice są na dobre i na złe. 6:0 z Hiszpanami i co z tego ? Nie podobało się, nie musiałeś oglądać. Ja z tych 3 sparingów wyciągnąłem wiele wniosków. Repra w końcu zacznie dobrze grać to i ludzie będą się podniecać Polska Polska i jacy to z nich kibice.
Co do tych wymiany koszulek to niektórzy jesteście śmieszni. Fabregas, ani Tores nikogo nie olali, koszulkami wymienili się najprawdopodobniej w drodze do szatni.
@
Co do meczu otwarcia to myślę że stał on na wysokim poziomie.