Teraz moja kolej na tłumaczenie się

Po kolei:
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez kula2552
Debile, skoro uważacie że tibia rl to jest ots prosze bardzo idź mi ktoś na godzinke na dle i wyloć dsm, albo wbij w ciągu 5 minut 50 lvl brawo wy już nie rozrużniacie otsów debile kompletne debile , tibia się rozwija robi sie na prawdziwego mmorpg , myślicie że ludzie z cipsoftu patrzą na takich frajerów ? wiekrzosci ludziom sie to podoba, są tylko marne jednostki takich frajerków, pierdolicie "7.6 rlz" prosze bardzo wy*******ac na ots a nie pierdolic glupoty tutaj, bo i tak nigdy nie powruci tibia 7.6 wtedy to byl syf i nie ład... tibia idzie dalej w rozwój wy się w tym rozwoju zatrzymaliście dobre 5 lat temu jak nie 6 pozdro ;]
|
Tej wypowiedzi to ja nie będę komentował bo po stylu wypowiedzi i ortografii widać wiek, charakter i inteligencję tej osoby

Jedynie "tibia się rozwija robi sie na prawdziwego mmorpg" mnie zaciekawiło

Czym według Ciebie jest "prawdziwe mmorpg" ? Pewnie Metin2 no nie ?
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Vil
Tibia podlega dokładnie takim samym mechanizmom rynkowym, które wymuszają naprawianie błędów i ulepszanie gry, niezależnie od tego jaką nostalgię odczuwają bezmyślne dzieci w nią grające.
|
Tu się z Tobą muszę w pełni zgodzić

Nawet wspomniałem o tym w mojej pierwszej wypowiedzi:
No ale w sumie rozumiem to co robią - update'y muszą być żeby jednak było, że coś robią ...
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Xzonixek
Ale jesli stary model to porsche 964 z 1991 r, ktore zadowala, to czemu miec nowszy?:/
|
Hahah tu się uśmiałem

Dobra odpowiedź
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Vil
psute jest to, co w gruncie rzeczy jest naprawiane.
|
Tu trzeba podkreślić "w gruncie rzeczy"
No i tu napiszę coś co może pasować do każdego cytatu powyżej:
Mi chodzi o to, że Tibia właśnie upodabnia się do innych MMORPG...
Traci po prostu na swojej przeszłej oryginalności i klimacie (tak -
klimacie 
) którego już praktycznie nie ma :{
Prosto: Tibia była inna niż reszta gier. Niby zwykłe MMORPG ale jednak było w niej coś takiego, że była inna
Mam nadzieję, że się rozumiemy i zapraszam do dalszej konwersacji