@up: Może chęć jakiegoś zysku? W końcu to firma.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor
Ojapierdole sorbet, srsly ciężko ci zrozumieć, że dobrze mi się gra we frost i łatwiej, i nawet jeżeli ma 30% mniej dmg, to lepiej mi się expi we frost z uwagi na wszystkie zamrażania itp? Zamierzam więc lvlować do 80 we frost. Nie wspominam już o tym, że jak ktoś zacznie mnie na*******ać podczas robienia questów to mam 20x większe szanse na przeżycie jak będę do niego z lodu naparzał. I gówno mnie tutaj obchodzi, że jest jakaś święta prawda, że arcane jest jedynym boskim specem.
I nie, nie bezsens, bo nie zamierzałem "ciągnąć od niego kasy", tylko pożyczyć i oddać jak uzbieram ten 1000g. Pewnie koło 70 lvla już bym miał. Ale ten kretyn ofc i tak nie wydaje na nic kasy, ma jej pod dostatkiem, ale zesra się, jak mi pożyczy te 1000g, które za parę dni mu oddam. Człowiek porażka.
|
... o_O
Chill. Ryba, CHILL (przecież we froście grasz, to powinieneś wystarczająco chłodu mieć

).
Ja ci dałem przykład tylko grania w arcane, skoro chciałeś dual speca to wywnioskowałem, że chcesz tam grać. Skoro wolisz frost, to po co ci dual spec? Nie powiesz mi chyba, że na dungeony? Bo na dungeonach to ty się arcane grać nie nauczysz i większy dmg zrobisz we frost, który już opanowałeś.
Tu nie chodzi o to, że ci żydzę, tylko o to, że to TY marnujesz kasę. W NR czeka cię kupno cold weather flying i artistan flying czyli łącznie 6k, a ty mi chcesz jeszcze spłacać długi za dual spec podczas levelingu.
Spoko, pożyczę ci. Ale zobaczysz, że na dobre to ci raczej nie wyjdzie. I i tak będziesz grał albo w jednym, albo w drugim specu.