Cytuj:
Oryginalnie napisane przez r4mz3s
Chodziło mi o to że jak przyjdzie czas dobrej gry reprezentacji to wtedy wszyscy będą się podpisywać pod reprezentacją, a jak przychodzi lekko mówiąc kompromitacja to wszyscy się odcinają i krytykują.
Kibic sukcesu to taki który będzie podpisywał się pod wynikami drużyny oraz popularnie mówiąc "lansował" się tym że jest kibicem xxx. Stwierdzenie że kibiców sukcesu w Polsce jest wielu, nie miało pokazać tylko samej reprezentacji, ale tego jak jest w wielu klubach polskiej ligi. Grają dobrze, wygrają kilka meczów pod rząd to i gapie przyjdą, ale prawdziwi kibice są na dobre i na złe. 6:0 z Hiszpanami i co z tego ? Nie podobało się, nie musiałeś oglądać. Ja z tych 3 sparingów wyciągnąłem wiele wniosków. Repra w końcu zacznie dobrze grać to i ludzie będą się podniecać Polska Polska i jacy to z nich kibice.
Co do tych wymiany koszulek to niektórzy jesteście śmieszni. Fabregas, ani Tores nikogo nie olali, koszulkami wymienili się najprawdopodobniej w drodze do szatni.
@
Co do meczu otwarcia to myślę że stał on na wysokim poziomie.
|
Mam nadzieję ,że dożyje tego kiedy nasza reprezentacja będzie grac na wysokim poziomie bo przecież dla nas piłka nożna to jest sport narodowy, pomimo tego ,że inne dyscypliny dzięki sukcesom stają się coraz bardziej popularne.Kibice sukcesu w polskich ligach są potrzebni bo dzięki nim klub zarabia więcej kasy a osiągnięcia drużyny powodują ,że stają się oni często prawdziwymi kibicami. Nie mów mi ,że gra Polaków Ci się podoba i oglądasz ją z przyjemnością.Napisz mi jeszcze jakie wnioski wyciągnąłeś tylko proszę o konkrety a nie ,że brakuje nam szybkości, zgrania i wytrzymałości. Nie mów mi też ,że tak wysoko przegrali bo Jelenia nie było..