Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2010, 11:05   #2542
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
@ryba
na razie bardzo powaznie mysle o graniu na globalu, jednakze chcialbym jeszcze "sprawdzic sie" na privach. Rozumiesz, nie chce marnowac pieniedzy .
Mam dla ciebie złą wiadomość
Na piracie (nie ma czegoś takiego jak priv w WoWie) nie poznasz jak się gra w WoWa. Klimaciku odpowiedniego też nie będzie ;P
Cytuj:
@
no wiec tak, zacznijmy od najwazniejszego: gdzie zdobyc dobre eq? Aktualnie latam sobie z takim questowym, bardzo slabe itemki.
Jakie profesje glowne moge wybrac dla warriora? Myslalem nad zbieraniem roslinek i alchemia, jako, iz jestem taurenem. Najwazniejsze jest dla mnie dobre trzepanie pieniedzy .
W momencie wbicia 80 levelu ciśniesz heroicki i heroicki. Za Emblemy kupujesz sobie gear, który da radę na start. Pierwsze bronie sobie kup i200 craftowane, a potem pochodź na ToC/ICC5 by6 zdobyć 219/232 iLvL

Cytuj:
@edit
zapomnialbym. Chcialbym zostac dps (dobrze napisalem?), nie lubie tankowac. Chce byc bardzo dobrym w pvp. Jaka bron wybrac? Ludzie mowia o 2x axe/sword. Podstawowe pytanie: jakie kupic i gdzie moge uzyskac umiejetnosc noszenie dwoch?
To czy będziesz bardzo dobry w PvP będzie zależeć od skilla .
Co do broni - jak będziesz mieć odpowiedni gear to fury proponuije. Co do broni - jaka będzie dobra. Nie wiem co ci radzili o axach czy swordach - trafisz jakąs sprośną broń c ICC25 to ją zakładasz i tyle .
A skill do walki 2 jednorakami ćwiczysz u trenera chyba na 10 lub 20 lvlu.
Zaś 2 razy dwurak (Fury warrior) to jest na 60 lvlu jako talent.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem