Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2010, 16:10   #14
Seeleesee1992
Użytkownik Forum

Seeleesee1992's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
Domyślny

Więc tak:
- Wg. mnie Megadeth dał trochę dupy. Nie żeby źle grali, ale jakoś tak bez polotu, zero kontaktu z publiką. Ot od piosenki do piosenki, tak jakbyś przesłuchiwał płytę, a nie był na koncercie. Pod koniec ich występu trochę się to zmieniło, ale był to najsłabszy występ wieczoru.
- Najbardziej wku*wiły mnie telebimy, ustawione kawałek od sceny. Na samą Metę nie chciałem się pchać z kumpelą pod scenę, bo po prostu nie mieliśmy takiej potrzeby myśląc, że wszystko co będzie się działo na scenie pokażą telebimy (tak jak to miało miejsce przy wcześniejszych występach). Skończyło się na tym, że staliśmy jak te ciecie, wypatrując muzyków na scenie, bo telebimy odmówiły posłuszeństwa (a ten duży, na scenie w większości pokazywał reakcje publiki albo jakieś efekty specjalne ;p)
- Byłem zaskoczony, że mi, raczej niezbyt przychylnej Metallice osobie, tak spodoba się ich show.
Ale podsumowując, warto było wydać kasę na ten festiwal. Mimo wszystkich prywatnych problemów które spotkały mnie i ekipę po drodze do Warszawy i w drodze do domu.

Ostatnio edytowany przez Seeleesee1992 - 17-06-2010 o 16:15.
Seeleesee1992 jest offline   Odpowiedz z Cytatem