Zobacz pojedynczy post
stary 18-06-2010, 12:40   #15
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny

Bylo swietnie.
-Behemoth - no coz, bez polotu, wyszli, pona*******ali i poszli. Nic wiecej nie jestem w stanie powiedziec
-Anthrax - dla mnie numer 2 tego festiwalu! Belladonny nigdy na wokalu nie lubilem, bylem zawiedziony ze to jego Anthrax wzial na Sonisphere. Ale jak zobaczylem ich wystep to zmienilem zdanie, zajebiscie duzo energii, dobry kontakt z publika, mimo ze niewiele z ich tworczosci znam to bawilem sie swietnie na ich koncercie
- Megadeth - rozczarowanie dnia niestety... Bardzo chcialem zobaczyc ich koncert, ale jakos kiepsko to wszystko wyszlo. Nie dosc, ze akurat na ich wystepie slonce swiecilo mi prosto w ryj tak, ze nie widzialem zupelnie nic, to Dave mial prawie zerowy kontakt z publika, wygladal jakby byl obrazony ze musi grac jako dopiero 3 od konca. Wokalnie tez porazka calkowita. Na plus zdecydowanie setlista i gitary - w tym sa mistrzami
- Slayer - nie jestem wielkim fanem, ale przyjemnie bylo posluchac. W zaden wiekszy mlyn sie nie wdalem, bo regenerowalem sily na metallice. Troche na poczatku brzmienie mieli zjebane
- Metallica - pozamiatali wszystkich.. Widzialem ich po raz 3 w zyciu, jechalem tam glownie dla nich i skopali mi dupe az milo Mialem bilet GC, na pierwszych 2 kawalkach byl taki mlyn, ze udalo mi sie doleciec prawie pod sama scene i stalem w 4 czy 5 rzedzie Widok idealny, zespol na wyciagniecie reki. Caly koncert jak zawsze szalalem, skakalem, spiewalem, gardlo mam zdarte do dzis Jedyny minus jak dla mnie to setlista - troche zbyt wiele kawalkow sie powtorzylo z Chorzowa. Ale mimo wszystko na plus ANL - cholernie chcialem to uslyszec, Hit the ligts - rozpierdol totalny, Blackened - juz slyszalem w Berlinie, ale uwielbiam ten kawalek. Zabraklo mi bardzo Battery, cos mam pecha do tego utworu, 3 koncert i ani razu nie trafilem na to Szkoda ze nie zagrali tez czegos specjalnego, ale jak Hetfield stwierdzil na Meet&Greet w rozmowie z kims, to jest festiwal a nie ich osobny koncert, a na festiwalach graja zazwyczaj takie swoje "the best of".

No i w koncu zlapalem kostke, swietna pamiatka z koncertu

Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long

Gtyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem