Nie wiem czy ty sie starasz wygladać groźnie przed wszystkimi czy o huj ci tak naprawde chodzi, ale z tego co wiem zawsze najwiecej sie napinales, jak byles z nami to wyzywales "zydostwo" jak pojebany teraz kiedy my jestesmy przeciwko tobie jedziesz po nas, widzisz twoja filozofia jest taka - jesli ktos jest przeciwko tobie W GRZE zaznaczam w grze to trzeba go jezdzic, zajebac, zabic, spalic dom, wybic rodzine. Co do przyjazdu do Zielonej Gory slyszalem juz to wielokrotnie nie musisz sie powtarzac. Grozby na rl sa zarowno tak samo smieszne jak i wiarygodne wiec prosze cie.. W twoim wieku? Spojrz prawdzie w oczy koncza ci sie argumenty i ciagle jedziesz to samo "ty kurwo masz wpierdol na rl ty kurwo ty kurwo ty kurwo" bez kitu zablysnales elokwencja.
Mam nadzieje ze przemyslisz sobie to jak sie zachowujesz albo poczytaj sobie swoje wszystkie poprzednie posty, bo jak byles jeszcze z nami wydawales sie w miare normalny i spoko a teraz niewiem moze ten rozjebus Angelos zrobil ci pranie mozgu, walcz z tym moze cos z tego bedzie xd
|