Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno
Nie wiem czy ty sie starasz wygladać groźnie przed wszystkimi czy o huj ci tak naprawde chodzi, ale z tego co wiem zawsze najwiecej sie napinales, jak byles z nami to wyzywales "zydostwo" jak pojebany teraz kiedy my jestesmy przeciwko tobie jedziesz po nas, widzisz twoja filozofia jest taka - jesli ktos jest przeciwko tobie W GRZE zaznaczam w grze to trzeba go jezdzic, zajebac, zabic, spalic dom, wybic rodzine. Co do przyjazdu do Zielonej Gory slyszalem juz to wielokrotnie nie musisz sie powtarzac. Grozby na rl sa zarowno tak samo smieszne jak i wiarygodne wiec prosze cie.. W twoim wieku? Spojrz prawdzie w oczy koncza ci sie argumenty i ciagle jedziesz to samo "ty kurwo masz wpierdol na rl ty kurwo ty kurwo ty kurwo" bez kitu zablysnales elokwencja.
Mam nadzieje ze przemyslisz sobie to jak sie zachowujesz albo poczytaj sobie swoje wszystkie poprzednie posty, bo jak byles jeszcze z nami wydawales sie w miare normalny i spoko a teraz niewiem moze ten rozjebus Angelos zrobil ci pranie mozgu, walcz z tym moze cos z tego bedzie xd
|
Wiec tak Mr. Arkano zapytaj kolegow z vt czy sie zmieniłem od tej pory jak odszedlem , druga sprawa to ja z toba dlugi czas siedzialem na jednym kanale ale juz jak przyszla akcja zaczoles mnie wyzywac od najgorszych i wlasnie to ty z tego zrobiles takie cos jakie jest bo nie pozwole zeby mi jakis kiep wjezdzal chodz z nim siedzialem na jednym kanale prawie rok , odchodzac nikomu nie naublizałem ,okradłem etc , Ty i pare innych osob zaczeliscie mi wjezdzac niewiem do tej pory dlaczego ale juz mam to w dupie i popatrz np z szejkiem , montheusem , ulipem , vallherem , yanosikiem , jezioem , akonem itp gadam normalnie to ze odszedlem z flow nie znaczy ze znajomi/koledzy nie zostali a zreszta nie bede sie produkował i pisal faramzonow cze
Btw. i nigdzie nie napisalem ze przyjezdzam ci "napierdolic" , "zabic" poprostu powiedzialem ze sie zjawie w Zielonej gorze wiec fail