Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miesiao
@Lasooch
Mówisz, że szybko się rozpadły? Co masz na myśli? Bo ludzie ogólnie chwalą te buty... Jak nie te glany to jakie inne byś polecił?
|
No po roku używania miałem w nich chyba więcej dziur niż skóry (przenośnia - ale dziur rzeczywiście się zrobiło sporo, a tam gdzie nie było dziur, były widoczne obtarcia) i kilkukrotnie musiałem podeszwy kleić. Nie używałem ich zbyt intensywnie (tzn. swoje na koncertach przeżyły, ale nie moshowałem w nich co tydzień). Trzymam je jeszcze, fajny klimat mają takie rozj*bane, zwłaszcza jak gram koncert (bo na codzień wyglądają cokolwiek niechlujnie po prostu). Teraz mam takie (
link), ale są takie se - trzymają się, ale nie do końca są tym czego szukam jeśli chodzi o wygląd.
edit: co nie zmienia faktu, że wizualnie są zaj*biste ; )
edit 2: wygrzebałem jakieś stare zdjęcie przykładowej dziury (wybaczcie rozmiar):
Mam jeszcze jakies stare 20-tki Steel'a, trzymają się chyba najlepiej z tych trzech par - ale z tego co widziałem, teraz Steel robi same śmieszne buty z suwakiem.
@glany w lecie: w chłodniejsze dni albo na noc (nie, nie do spania) - czemu nie?