20-06-2010, 16:41
|
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 117
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harrypierdzistary
-
Nie, mój drogi. Ani jedno ani drugie. W oczekiwaniu na huczną bibę, zabijając czas, odczułem wewnętrzną potrzebę uświadomienia większości z was po raz wtóry, jakim jesteście parszywym dnem i w jak obs*****ałej rzeczywistości jesteście zamknięci na własne życzenie. Zamiast zająć się czymś pożytecznym... nie, nawet nie pożytecznym - po prostu ruszyć dupę od kompa i zmienić przynajmniej na chwilę klimat, otoczenie, to obrastacie w tłuszcz przed ekranikiem i napinacie się na tym gównianym forum nie wartym złamanego grosza. I to nie jest walka na konstruktywne wypowiedzi i racjonalne argumenty. To jest troglodycka burda w gimnazjum integracyjnym dla jebanych, prostolinijnych, bezmózgich imbecyli, których poziom intelektualny zdmuchuje małym piernięciem intelekt kanapki z żółtym serem. Gardzę wami, niczym karaluchem, którego spuściłem dzisiaj w sraczu razem z gównem. Przez wasze zdebilowacenie, ta niegdyś zajebista gra, została zrównana z ziemią. Tibijczycy.
Jeśli w dalszym ciągu kontynuuje grę ta garstka normalnych osób ze starej Candii, to niech wiedzą, że ich podziwiam za wytrwałość i jednocześnie pozdrawiam.
A teraz przepraszam, ale wychodzę.
|
hah jesteś strasznym pozerem ciągle podkreślasz, że idziesz na balet tu do Amsterdamu jedziesz a jesteś zwykłym lapsem który nie może zapomnieć to grze.Ch*j cie interesuje, że ktoś w to gra? To jego czas i życie WUJEK DOBRA RADA ZAFAJDANY HAH
by nie bylo nie gram
|
|
|