Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2005, 16:01   #9
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DR.UTi
PO 1 Mam prośbe do któregoś Modka ( Evul Banator Pobudka:>) ...Dajcie do regulaminu taki punkt:
* Jeżeli ktoś pisze iż przedstawiony fake jest jego pierwszym, żaden forumowicz nie powinnien obrażać jego osoby, ani jego twórczośći. Tzw " Akt besztania"
Doh, czyli mam napisac, ze wszystko jest ladne, piekne itd.? Lepiej czasem napisac, zeby sie wiecej za to dany user nie bral bo nie ma weny/talentu do takich rzeczy.

Cytuj:
świadczy jedynie o tolerancji, wychowaniu i rozumowaniu danego użytkownika.
Czyli jesli zbesztam go hmmm... jakby to nazwac, Zalorzmy, ze wymienie mu wszystkie bledy w mniej delikatny sposob zle rozumuje? Sorry, ale co ma do tego to, ze jest to pierwsza praca danej osoby? Nie moze sie zapytac, kolegi/kolezanki czy warto wrzucac na forum swoje "bochomazy"?

Cytuj:
Za powyższe przewinienie : 9 ptk ostrzeżenia.
Moze od razu pernamently ban?

Cytuj:
I jeszcze miło by było aby przy rejestracji obecny byłby mały test IQ, który byłby wyzwaniem dla przeciętnego 14 latka, a jednakże szanujący siebie i innych, dosyć obeznany owy uczestnik życia forum (14lat) poradziłby sobie bez problemu.
I myslisz, ze to wyeliminuje gorsza czesc forum? Ile to bylo kogos sie zapytac o odpowiedz na pytanie.... Test napisze dobrze a na forum dalej bedzie robil swoje...

Cytuj:
Bo wkońcu nieważny jest wiek, a poziom intelektualny. A niestety dla większości użytkowników tego forum...nie jest on zbyt wysoki
Ludzie z wiekiem madrzeja.... Czyli zwieksza sie im poziom intelektualny.

Cytuj:
i komentaże zaczynają się na "Kobieta Lekkich Obyczajów"....a kończą na "Uprawianiu Sexu"...(Jest w cudzysłowiu ponieważ niektórzy pewnie tutaj nie znają znaczenia pisanych przez nich słów)
Akurat tu nie mam nic do powiedzenia.

Prawde mowiac, chyba jedyna droga do wyeliminowania idiotow jest zwiekszenie liczby modow. Z reszta nie tylko na tym forum sa idioci.
Rankor jest offline   Odpowiedz z Cytatem