Zobacz pojedynczy post
stary 20-06-2010, 21:15   #395
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
To ja też się tak zapytam. Na jakiej kurwa podstawie tak twierdzisz ???????????
Komorowski to dwulicowy niekompetentny pajac, który będzie marionetką w rękach swojej zajebistej partii(która jest socjalistyczna, komunistyczna, libelarna, prawicowa i lewicowa) i pewnych sąsiadów. Gorzej, że nie ma chłopak pojęcia o polityce zagranicznej, a to jest bynajmniej raczej dość ważne u prezydenta. Nie muszę mówić o zerowym wetowaniu, co widzimy już przy wyborze władz IPN-u, prezesa NBP czy skandalicznej ustawy o "ochronie dzieci". [*]
Zaczekajcie z podpisami do oficjalnych wyników.
Polityka zagraniczna, liczne wpadki (raczej gagi), tworzenie sztucznej wojny
PO-PiS, polityka wewnętrzna (genialne koalicje z Lepperem i Giertysiem), propagandowa walka z korupcją. Gospodarka? Jedynym plusem jest to, że podczas rządów PiS nic się praktycznie nie zmieniło. Nie licząc kilku całkiem przyjemnych zmian w zakresie przedsiębiorstwa i zarządzania państwem, to jedyne, co zyskaliśmy dzięki PiS, to stracone 2 lata.
Na jakiej podstawie twierdzisz, że Komorowski będzie marionetką? Będzie współpracował z partią, bo- uwaga!- do niej należy! Nie wiem, czy odkryłem Amerykę, ale dla mnie to nic dziwnego.
Polityka zagraniczna, liczne wpadki (raczej gagi), tworzenie sztucznej wojny
Wypowiadasz się o Komorowskim z taką dokładnością, co do sprawowania przez niego ewentualnych rządów, że mogę odnieść wrażenie, że go znasz. Albo że sam sobie wciskasz kit.
Ustawa dotycząca rodzin jest krzywdząca? Masz 15 dzieci? 1 chociaż? Czy naczytałeś się propisowskich (neologizm) doniesień? Jest pewna różnica. A ja, ze swojej wiedzy i praktyki (nie wychowywałem dzieci, moi rodzice prowadzą dom dziecka) na temat polskiej rodziny, wiem, że ta ustawa jest dobrą ustawą.Ale przecież eksperci internetowi wiedzą lepiej.

Ostatnio edytowany przez Nari - 20-06-2010 o 21:19.
Nari jest offline