Temat: Serwer Exa dif - Candia !
Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2010, 02:29   #116
Agrokii
Użytkownik Forum

Agrokii's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2009

Świat: Danubia
Domyślny

Ja pierdole, tak bezsensownego spamu to ja dawno nie widzialem. Nie sadzilem, ze kiedykolwiek dojdzie do tego, ze bede sie musial zgodzic z Darexinem, ale ta chwila wlasnie nadeszla. Wszystko rozumiem, jara sie ta gra nadal, spoko. Pytanie tylko czy musisz nam pokazywac za kazdym razem to samo. Co chwile tylko widze 'exp na workerach', '3 workery', ile mozna? Powinienes powaznie przemyslec prowadzenie bloga, emo martynka przy tobie to pikus. Moglbys tam sobie opisywac swoje wielkie wyprawy na warlocki, by zarobic 2k. Na dodatek jestes hipokryta- cisniesz ludziom od botterow, a sam uzywasz tibiaauto, zenujace. Powiesz pewnie cos w stylu 'to tylko do swiatla/sprawdzania dlugosci haste'. Bot to bot, nie zalezy w jakim celu go uzywasz. Nie probuje cie w sumie pocisnac, poprostu stwierdzilem, ze przyda ci sie troche szczerosci, pewnego rodzaju wstrzas i zaczniesz patrzec na niektore rzeczy inaczej. Potraktuj to wszystko jako dobra rade. Do niczego cie nie moge zmusic. Do tego przystopuj troche z tym dziecinnym zachowaniem, popraw interpunkcje i moze bedzie dla ciebie jakas szansa jeszcze.

/edit
Wyciagnij pewne wnioski lub zostaw jak jest, generalnie mnie to nie obchodzi. Nie sil sie na odpowiedz, chyba, ze na privie, bo drugi raz do tego tematu napewno nie zawitam.
Karoleer 13:55:33
laska bez cyckow to jak 300 ek bez 9 mlv

Ostatnio edytowany przez Agrokii - 21-06-2010 o 02:36.
Agrokii jest offline   Odpowiedz z Cytatem