Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2010, 14:01   #47
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Articuno Pokaż post
Dlaczego mój post zostały usunięty z powodu przekleństwa na p., jeżeli wcześniej Spider napisał tak samo i jego post trzyma się dobrze ????????

No to więc ponawiam swoje pytanie, specjalnie zedytowane dla wiernego fanatyka Wałęsy i PO(chyba, że się mylę): Dlaczego kurczę felek ludzie się tak nabrali na imidż Napieralskiego?
Twój post został usunięty, a spidera pozostał, z prostej przyczyny: jego po prostu nie zauważyłem. Chesz, wyślij mi link na PW, na pewno go usunę i dam takiego samego warna.

Co do fanatyka Wałęsy i PO mylisz się. Głosowałem właśnie na Napieralskiego(już na długo przed wyborami byłem prawie zdecydowany, choć chwilę myślałem o głosowaniu na Komorowskiego, żeby Kaczyński nie wygrał, ale doszedłem do wniosku, że od tego będę miał drugą turę.), a to z prostej przyczyny: mam lewicowe poglądy, a ten kandydat jest najbliżej lewicy(niekoniecznie blisko). Ponadto, uważam, że Polska dla samej choćby równowagi potrzebuje innej dużej siły politycznej niż PiS i PO, a w chwili obecnej jedynie SLD może taką rolę spełniać.

Dlaczego ludzie nabierają się na imidż, tego nie wiem. Ale tak samo nabierają się na Kaczyńskiego, który może i kreuje się inaczej, ale na pewno nieszczerze, więc może wytłumaczysz mi, dlaczego Kaczyński nagle zaczął opowiadać jaki to jest dobry, jak to on Ruskich lubi(orędzie do narodu rosyjskiego), jak to współpraca jest potrzebna, jak to czas skończyć z wojną na górze etc... Przecież to takie samo wciskanie kitu jak Napieralski z tymi bliźniaczkami w klubie disco

Ostatnio edytowany przez Gangrel - 21-06-2010 o 14:03.
Gangrel jest offline