Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2005, 16:21   #11
DR.UTi
Użytkownik Forum

DR.UTi's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
DR.UTi ma numer GG 4790821
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rankor
Doh, czyli mam napisac, ze wszystko jest ladne, piekne itd.? Lepiej czasem napisac, zeby sie wiecej za to dany user nie bral bo nie ma weny/talentu do takich rzeczy.
To jest logiczne że mozesz...tylko czy serio konieczne jest napisanie "K**** Co ZA J**** CH***..!!!!!!!! A TEN FAKE TO GÓ**o..... Czy jednak można napisać " Zbytnio ten fake niedopracowany...coś tam wystaje itp itd. Postaraj się następnym razem.

Cytuj:
Czyli jesli zbesztam go hmmm... jakby to nazwac, Zalorzmy, ze wymienie mu wszystkie bledy w mniej delikatny sposob zle rozumuje? Sorry, ale co ma do tego to, ze jest to pierwsza praca danej osoby? Nie moze sie zapytac, kolegi/kolezanki czy warto wrzucac na forum swoje "bochomazy"?
a jeżeli nie ma rzadnych znajomych obeznanych w tym temacie?...

Cytuj:
Moze od razu pernamently ban?
Wiesz że myślałem o tym?

Cytuj:
Ludzie z wiekiem madrzeja.... Czyli zwieksza sie im poziom intelektualny.
Jesteś pewien?...Mam kumpla 18 lat a zachowuje się nie lepiej niż 5 latek...
Zresztą...sam sobie przeczysz....masz 13 lat a rozumujesz jak niektórzy wiele starsi użytkownicy

Cytuj:
Prawde mowiac, chyba jedyna droga do wyeliminowania idiotow jest zwiekszenie liczby modow. Z reszta nie tylko na tym forum sa idioci.
Owszem....tylko niesądze że często będziemy widzieć newsy na stronie głównej pt." Następna Edycja Konkursu Na Moderatora'".......a jeśli jednak, to poprawiło by ową sytuację wiele lepiej niż moja idea. No i nie tylko na tym forum?..owszem. Ale pisząć na tym forum....rozmawiamy o życiu tego forum...nie innych.
DR.UTi jest offline   Odpowiedz z Cytatem