Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rankor
Doh, czyli mam napisac, ze wszystko jest ladne, piekne itd.? Lepiej czasem napisac, zeby sie wiecej za to dany user nie bral bo nie ma weny/talentu do takich rzeczy.
|
To jest logiczne że mozesz...tylko czy serio konieczne jest napisanie "K**** Co ZA J**** CH***..!!!!!!!! A TEN FAKE TO GÓ**o..... Czy jednak można napisać " Zbytnio ten fake niedopracowany...coś tam wystaje itp itd. Postaraj się następnym razem.
Cytuj:
Czyli jesli zbesztam go hmmm... jakby to nazwac, Zalorzmy, ze wymienie mu wszystkie bledy w mniej delikatny sposob zle rozumuje? Sorry, ale co ma do tego to, ze jest to pierwsza praca danej osoby? Nie moze sie zapytac, kolegi/kolezanki czy warto wrzucac na forum swoje "bochomazy"?
|
a jeżeli nie ma rzadnych znajomych obeznanych w tym temacie?...
Cytuj:
Moze od razu pernamently ban?
|
Wiesz że myślałem o tym?
Cytuj:
Ludzie z wiekiem madrzeja.... Czyli zwieksza sie im poziom intelektualny.
|
Jesteś pewien?...Mam kumpla 18 lat a zachowuje się nie lepiej niż 5 latek...
Zresztą...sam sobie przeczysz....masz 13 lat a rozumujesz jak niektórzy wiele starsi użytkownicy
Cytuj:
Prawde mowiac, chyba jedyna droga do wyeliminowania idiotow jest zwiekszenie liczby modow. Z reszta nie tylko na tym forum sa idioci.
|
Owszem....tylko niesądze że często będziemy widzieć newsy na stronie głównej pt." Następna Edycja Konkursu Na Moderatora'".......a jeśli jednak, to poprawiło by ową sytuację wiele lepiej niż moja idea. No i nie tylko na tym forum?..owszem. Ale pisząć na tym forum....rozmawiamy o życiu tego forum...nie innych.