Moi drodzy parafianie, czy ktoś z Was może kiedyś napotkał na nieoczekiwane komplikacje przy wykonywaniu Eleonore Quest? Otóż mam taki problem, oddałem już pierścionek córce gubernatora, ale jak idę do Charlette i mówię do nie "Errand" to ona powinna powiedzieć <blablabla, peg leg, blablabla> a niestety milczy jak grób. Wiecie może co spieprzyłem, bo w żadnych spoilerach do tego zadania nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie, ani na forum.
Pozdrawiam
Już wiem co trzeba zrobić, więc nie potrzebuję odpowiedzi. Jeżeli ktoś by kiedyś napotkał na coś podobnego to podpowiem tak: po oddaniu pierścionka Eleonore daje nam 200gp i wysyła do Charlette, jeżeli jednak ona nie chce z nami rozmawiać to wracamy do córki gubernatora i zagadujemy ją <hi;Errand;peg leg/yes (tutaj nie pamiętam dokładnie co trzeba napisać); bye) dostajemy od niej kolejne 150gp i 5gp za wykonane wcześniej zadanie. Po rozmowie udajemy się z powrotem do Charlette i już normalnie można dokończyć quest. Normalnie trzeba by było dopłacić jeszcze 50gp, żeby wspomóc Charlette a tak jesteśmy 155gp do przodu. Zawrotna kasa to to nie jest, ale zawsze 3 manaski więcej wyjdą