Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harrypierdzistary
Nie, mój drogi. Ani jedno ani drugie. W oczekiwaniu na huczną bibę, zabijając czas, odczułem wewnętrzną potrzebę uświadomienia większości z was po raz wtóry, jakim jesteście parszywym dnem i w jak obs*****ałej rzeczywistości jesteście zamknięci na własne życzenie. Zamiast zająć się czymś pożytecznym... nie, nawet nie pożytecznym - po prostu ruszyć dupę od kompa i zmienić przynajmniej na chwilę klimat, otoczenie, to obrastacie w tłuszcz przed ekranikiem i napinacie się na tym gównianym forum nie wartym złamanego grosza. I to nie jest walka na konstruktywne wypowiedzi i racjonalne argumenty. To jest troglodycka burda w gimnazjum integracyjnym dla jebanych, prostolinijnych, bezmózgich imbecyli, których poziom intelektualny zdmuchuje małym piernięciem intelekt kanapki z żółtym serem. Gardzę wami, niczym karaluchem, którego spuściłem dzisiaj w sraczu razem z gównem. Przez wasze zdebilowacenie, ta niegdyś zajebista gra, została zrównana z ziemią. Tibijczycy.
Jeśli w dalszym ciągu kontynuuje grę ta garstka normalnych osób ze starej Candii, to niech wiedzą, że ich podziwiam za wytrwałość i jednocześnie pozdrawiam.
A teraz przepraszam, ale wychodzę.
|
Więc teraz uświadom sobie, jakim dnem jesteś ty (celowo z małej)... Nie znasz mnie, nie masz pojęcia kim jestem i wypisujesz bzdury. Tak się składa, że w Tibie nie gram już dłużej od ciebie. Przestałem w nią grać, gdy ty jeszcze mialeś swoje chwile uniesienia wbijając swój 100 level - to po pierwsze. Po drugie, w przeciwieństwie do ciebie, zajmuję się czymś pożytecznym (nie paleniem trawki, czy braniem innego gówna, co dla ciebie zdaje się być baaaardzo pożyteczne). "Obrastamy w tłuszcz" - niestety nic z tego co napisałeś nie pasuje do mnie, lecz do ciebie pewnie tak. Jedź sobie, do Amsterdamu, na "huczną bibę", baw się całe 2 dni, zajeb sobie krechę gipsu ćpunie i dostrzegaj białe wilki w ciemnościach. Hmm, a niby to MY jesteśmy "jebanymi, prostolinijnymi, bezmózgimi imbecylami".