Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 22-06-2010, 15:09   #21062
Krzysioziomekelo
Użytkownik Forum

Krzysioziomekelo's Avatar

Data dołączenia: 19 02 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Genssis
Świat: Candia
Poziom: 248
Skille: 104/74
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harrypierdzistary Pokaż post
Nie, mój drogi. Ani jedno ani drugie. W oczekiwaniu na huczną bibę, zabijając czas, odczułem wewnętrzną potrzebę uświadomienia większości z was po raz wtóry, jakim jesteście parszywym dnem i w jak obs*****ałej rzeczywistości jesteście zamknięci na własne życzenie. Zamiast zająć się czymś pożytecznym... nie, nawet nie pożytecznym - po prostu ruszyć dupę od kompa i zmienić przynajmniej na chwilę klimat, otoczenie, to obrastacie w tłuszcz przed ekranikiem i napinacie się na tym gównianym forum nie wartym złamanego grosza. I to nie jest walka na konstruktywne wypowiedzi i racjonalne argumenty. To jest troglodycka burda w gimnazjum integracyjnym dla jebanych, prostolinijnych, bezmózgich imbecyli, których poziom intelektualny zdmuchuje małym piernięciem intelekt kanapki z żółtym serem. Gardzę wami, niczym karaluchem, którego spuściłem dzisiaj w sraczu razem z gównem. Przez wasze zdebilowacenie, ta niegdyś zajebista gra, została zrównana z ziemią. Tibijczycy.

Jeśli w dalszym ciągu kontynuuje grę ta garstka normalnych osób ze starej Candii, to niech wiedzą, że ich podziwiam za wytrwałość i jednocześnie pozdrawiam.

A teraz przepraszam, ale wychodzę.

__________________________________________________ ______

I po chuj się udzielasz na forum jeżeli wolisz wciągać kreski i być gównem dla świata to czyń swoją powinność i nie udzielaj się z takim czymś na forum
może to jest dla ciebie osiągnięcie , wciągnąć 10 cm kreske z deski sedesowej i potem ojebać komuś pałę nie wiedząc o tym :>? osiągnij coś mądrego i wtedy się pochwal na forum.
Możliwe że jedna z wielu jest Risendo który wyjechał do chin i pisze oprogramowania dla samsunga.

W tym Temacie Lepiej Niczym Się Nie Chwalić Gdyż Głupi Tibijczyk Bluzgiem Może Ci Dowalić...
__________________________________________________ _______