Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2010, 16:11   #8908
bartek8808
Użytkownik Forum

bartek8808's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vire
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Witam ponownie

Po dluzszych przemysleniach zamierzam zaczac gre wlasnie na jakims serwerze optional pvp i Nerana wydaje mi sie calkiem obiecujaca (byc moze ten serwer dobrze mi sie kojarzy w zwiazku z tematem na forum Muntasir life i dosyc duza aktywnoscia w Serwer Nerana SS Odsłona 4), ktory mam okazje czesto przegladac.

Po 4 latach gry na serwerach open pvp, oczwyiscie z kilkoma mniejszymi lub wiekszymi przerwami postanowilem przejsc na emeryturke wlasnie tutaj. Zapewne spotkam sie z negatywnymi opiniami napinaczy forumowych ale mimo tego napisze kilka slow o swojej "karierze tibijskiej" tak jak kultura tego wymaga

Tak jak wczesniej wspomnialem gralem na serwerach pvp takich jak Furora, Pandoria, Thoria. Na tym ostatnim calkiem niedawno sprzedalem swoja ostatnia postac (105 MS) i zamierzalem skonczyc z Tibia. Niestety mimo roznych zajec w rl pozostaje mi czas wolny ktory chcialbym spożytkować na jakas gierke. Oprocz Tibii probowalem kilka innych takich jak np. Runes of Magic, World of Warcraft, kilka gier przegladarkowych a takze nie wymagajacych polaczenia internetowego typu Wiedzmin. Jak juz sie pewnie domyslacie wlasnie Tibia najbardziej mi odpowiada

Mozna powiedziec ze po 4 latach wojen, pekowania a takze (tutaj nie ukrywam) botowania, szukam teraz w grze elementu RPG. Interesuja mnie przede wszystkich wspolne hunty, wspolne wykonywanie rozmaitych questow oraz w 100% manualna gra. Mam zamiar zalozyc druida i chcialbym poznac kogos (najlepiej knighta ), któremu bym chetnie towarzyszyl w roznych wyprawach

PS - nie zamierzam wdawac sie w dyskusje z osobami lekko mowiac ograniczonymi (ktorych niestety jest tak wiele na tym forum), natomiast mam nadzieje ze spotkam takze ludzi godnych zainteresowania.
bartek8808 jest offline   Odpowiedz z Cytatem