Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deriz
wlasnie instaluje od wczoraj RoM'a, bo kiedys tam sciagnalem ja na moim antyku (czyt. kompie) to nie mialem przyjemnosci sobie w nia pograc a teraz jestem aktualnie na laptopie wiec mysle ze bedzie ladnie smigac.
btw slyszalem ze to kopia wowa tylko ze za darmo :O jak mozesz to odezwij sie tutaj badz na priv z jakimis poradami jak orientujesz sie wiecej niz troszke na ten temat
a co do tibi, przemysl to jeszcze chlopie
|
Szczerze to za długo przy RoMie nie zabawiłem bo mnie nie wciagnał zbytnio ale z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że jest to uboższa wersja WoW'a.
Interfejs, system wykonywania questów, zbiożone umiejętności klas a nawet skróty klawiszowe są niemal identyczne

W RoMie masz dodatkowo domki dla graczy, podobno walka o zamek której nie miałem przyjemnosci doswiadczyc i zapewne kilka innych
WoW bardziej przypadl mi do gustu ale wiadomo... jest płatny. Co prawda 29zl miesiecznie to nawet taniej niz pacc w tibii ale dla kogos moze to byc spory wydatek.
A co do Tibii to mam mieszane uczucia. Raz mi sie chce a raz nie. No nic zobaczymy.