@up
Czym ty chcesz zabłysnąć. SS`em z candi? Widziałeś jak rozegrała się ta sytuacja? Czy może wywnioskowałeś to z tego co napisał jomy? 'Kserax wyszedł z rooka na 9 lvl' Padłem na ziemię kolego, wasze bajki są przepiękne niczym Kaszy. Przyznam Ci stary, że w uciekaniu to jesteś n1.
Biedny kacpi, zobaczył kseraxa na banucie, tak uciekał aby szybciej do pz, że aż kolegów zostawił.
Po czym i tak się wypier*lił.
Ty właśnie Jomy, jakoś tak Ci się ten polski poprawił po ostatnim wywiadzie dla hunted.pl. Czyżbyś zainstalował dodatek do firefoxa automatycznie poprawiający błędy pisowni? :> Tak się czepiasz tego maki, a sam zapominasz co robisz.
Zerowcu, rozmowa z 'tobą' wg mnie została zakończona, bo nic więcej nie powiesz jedynie bajki jak to my na bocie test oramy, na*******amy magów w 20, ewentualnie jak kserax wychodzi z rooka na 20lvl. Trzy,może cztery razy słyszałem twój denny głos na ventrilo, za każdym razem jak ktoś z reconu wszedł - ty wraz ze swoimi kolegami z piaskownicy milkliście, nie potrafiliście powiedzieć słówka wiedząc o tym, że będziecie wyśmiani, przynajmniej za te swoje 14 letnie głosiki bez mutacji.
Tak wiec Kacpi, spinaj dalej kabelek, mam Ciebie w dupie, adios ****os.