Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ocotuchodzi
Widać w jakim środowisku się wychowujesz u ciebie żeby zostać 'ziomkiem' trzeba poprostu wypić pifko albo wutki ze sklepu za 20zł < beka > ja kozaczek? popatrz na siebie matole kupa kości a obok kupa żywej masy   ; była, obecna, przyszła jedno i to samo ja na takiego prosiaka nawet bym nie spojrzał < beka >
|
Idioto byla przyszla obecna 3 inne pojecia i ty niby jestes w 3 klasie trechnikum?? chyba zawodowie
Cytuj:
mam paru kumpli na rl i napewno nie są ścierwami tak jak ty i yerek  oooo sprawa lvla nom ja też dużo online nie jestem a lvl umiem wbić  ? ahh sry ja mam dużo czasu nie muszę za*******ać za 1000zł w piekarni tak jak ty 
|
Ta scierwem to ty jestes bo jan narazie to z ciebie kazdy polewa jeszcze tego nie zauwazyles?? to sie kurwa obudz!!! a no i zrobiles blad bo nierobie juz w piekarni.
Cytuj:
|
chyba podstawowki chlopcze jak ty to ujoles wole byc w chlopstwie i zarabiac siano niz tak jak ty siedziec na utrzymaniu rodzicow co do smierci bedziesz siedzial i krzyczal mamo daj mi na piwko??
Cytuj:
tyle w temacie pozdrów odemnie tego świniaka co jest obok ciebie na fotce beka beka beka beka
|
bele to mam z ciebie bo jestes zwyklym idiota ktorego wszyscye maja w dupie.
Cytuj:
edit :
kurwa wracając do tego :
Mowilem ci juz nieraz niemow do mnie ziomus bo zemna niepiles i niebedziesz pil ' totalny pocisk pokazałeś, że jestem typowym żulem z Pragi w Warszawie kurwa chcesz kupie ci krate browara będziesz mial z kumplami czym się zająć beka beka beka fajny tam u was poziom jest napijesz się z brudasem i już jesteś jego kumplem beka beka beka
|
pff jakbym znajomym powiedzial ze ta krata browara jest od ciebie to by ja wylali bo od takich ludzi jak ty to nikt piwa nieweznie. Atwierdzasz ze jestem zulem po mojich paru wypowiedziach i ze poziom mojich znajomych jest niski buhaha to bys sie kurwa zdziwil bo na niektore pytania bys nieumial odpowiedziec i bys wyszedl na kretyna. Mowisz o mnie brudas bo slucham innej muzy niz ty fajnie tylko ze ja ciebie traktuje jak gowniarza i techno mula co niewie co to dobra muzyka i nic wiecej. Shadow skoncz juz to swoje smieszne pierdolenie bo to juz jest strasznie nudne.
PS: widzisz ty moe wolisz anorektyczki ja wole jak kobieta ma troche cialka a nie same kosci.
PS2: Ta kupa kosci jak to ujoles by cie poskladala