Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2010, 11:58   #53
Jurij1234
Użytkownik Forum

Jurij1234's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Na prawo od procesora

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 45
Skille: :)
Poziom mag.: 4
Jurij1234 ma numer GG 10265318
Domyślny

aż się wypowiem w temacie, bo się trochę zbulwersowałem. Andrew zrozum, CipSoft dodaje większość dla pacc ponieważ oni tę grę robią dla pieniędzy i w tym przypadku praktycznie żaden argument za "nowym dla facc" nie jest skuteczny. to byłoby jak rozdawanie produktów przez sklepikarza ze spożywczego za darmo. same straty. osobiście od 2 lat gram na facc i nie mam na co narzekać, wręcz przeciwnie. dali masę nowego sprzętu, ulepszyli kilkanaście expowisk, personalizację dali (to już dawno). jedyne co by mogli zrobić, to stary kontynent upiększyć, bo gdzieniegdzie to już po prostu jest brzydko. mówisz, że nie będziesz wydawać kasy na grę. Tibia to gra szczególna bo nie jest to ani free mmo ani płatne mmo. coś takiego jest chyba tylko w Silkroad jeszcze. żeby (legalnie) zagrać w WoWa musiałbyś zapłacić i nie ma zmiłuj się. tak samo za większość normalnych gier single player. twórcy właśnie z tego żyją, że ty za grę zapłacisz, a ty żyjesz za pieniądze zarobione gdzieś tam w swojej pracy itd. itd. no rozpisałem się. mam prośbę nie kłóćcie się, a temat osobiście bym usunął i założył na nowo.
Jurij1234 jest offline