Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Articuno
Co do nk. Wytłumaczcie mi, dlaczego parę dni temu musiałem kilka razy zaakceptować regulamin po 3 latach korzystania z tego serwisu ???????
Co do Bronisława Komorowskiego. Podpisanie przez p.o.(pełniącego obowiązki, nie prezydenta!!!!!!) ponad 50 ustaw w 2 miesiące nie jest dziwne, wcale.
|
Jak twój dostawca internetu np. obniży cenę za usługę z jakichś tam powodów, też będziesz musiał podpisać nową umowę(bądź się na to nie zgodzić). Ale to pewnie też uznasz za przykład działania sił wiadomych.
Tak, podpisywanie ustaw jest bardzo dziwne. Sam za nimi głosował, a teraz ma je odrzucać? Zresztą, prezydent ma określoną ilość czasu na decyzje od momentu przegłosowaniu czegoś w sejmie, mógł zwyczajnie wypaść termin.
I ostrzeżenie odemnie dostałeś. Posta nie wyrzucam, bo już za późno, zresztą świadczy to tylko o twoim poziomie intelektualnym. Ale ostrzegam: bezprawne używanie określeń pejoratywnych wobc innych ludzi może być karane(gdyby komuś się chciało składać pozwy przeciwko każdemu takiemu jak Ty). To, że tego się nie robi, nie znaczy, że trzeba to akceptować. Jeśli jeszcze raz pojedziesz po bandzie, to Cię z dyskusji usunę, i wierz mi, nie straci ona na tym wcale.