Geberk To Cymbal I Rasista
Takich ludzi jak GEBERK to od razu powinno sie eliminowac. Jestem ciekaw czy jak instaluje jakis progam czy gre to czy \zawsze dokladnie tlumaczy sobie i czyta regulamin itp itd??
Co to wogole znaczy GEBERK tego slowa nie ma wogole w jezyku angielskim jakzes taki kozak to trzabylo angielski nick dac.
Jesli nie odpowiada ci serwer to go poprostu zmien "teraz mozesz" a nie zal sie na forach.
Od Zawsze rzadzi wiekszosc ostatnio temat na czasie. Popatrzmy na wybory prezydenckie. Jesli wiekszosc zaglosuje na Pana Komorowskiego to on bedzie prezydentem, a nie jak chciala mniejszosc Pan Napieralski.
Obecnie jezykiem najbardziej znanym i powszechnym na calym swiecie jest jezyk angielski bo jak wiadomo wiekszosc go umie i sie nim posluguje.
Dlatego tez jesli wiekszosc ludzi tj mowisz okolo 70% polakow gra w Tibie a na twoim serwerze 90% to automatycznie jezykiem narodowym serwera staje sie jezyk polski. POLSKA zdominowala te gierke najwiekszy zysk ma wlasnie z polakow i to pod nasz narod powinna byc kreowana gierka.
A ty geberk jak ci nie pasi to idz do Tasi poprostu wynos sie z serwera na taki ktory ci pasuje wybor jest ogromny. Najlepiej bylo dla ciebie abys zakonczyl wogole przygode z gra jaka jest TIBIA. Tibia poszukuje prawdziwych graczy prawdziwych medrcow Tibia nie jest dla ochlapusow i naabow takich jak ty.
mam nadzieje ze grasz na swiecie pvp "chyba ze sie cykasz."
i po tym twoim poscie dostaniesz niemilosierny wpierdoooooooooooolllll od graczy na tym serwie. mam nadzije ze wrocisz na wyspe rookard.
Zycze ci zebys dostal bana zeby cie hakneli i najwiekszych lagoow i wogole wszystkeigo co najgorsze w tej grze.
Wstydz sie i blagaj o przebaczenie ktorego i tak nie dostaniesz.
Wy*******aaaaajjjj z tej scenki
(najmocniej przepraszam za te wulgaryzmy ale widze takich ludzi to mnie czysci)
P.S.
"chlopaki wiecie co macie z nim zrobic" PEJA
czekam na komentarze i wasze mejle
|