Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2010, 12:51   #18550
Jety
Użytkownik Forum

Jety's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sienx Pokaż post
O nie, ale mi was zal -.- gracie w tą pojebaną tibie, który to już rok ? 2, 4, może 6 ? prawie każdy co zagrał w tą zjebaną grę był uzależniony, ja tez grałem 2,5 roku i w chuj żałuje ze w ogóle za czołem w tą pojebaną gre grać -.-. Nie gram rok czasu na tym forum byłem ostatnio 6 miesięcy temu myslałem ze nikt tu już nie zagląda a tu kurde ? Gracie po 5 lat i jeszcze nie wbiło wam do tego pustego łba ze to uzależnia ? i nikt mi nie powie ze tibia nie nieszy człowieka na pewien czas (nie u wszystkich) ilu ludzi nie zdało przez tibie ? 25 lat i na wychowaniu rodziców ? przychodzą ze szkoły albo uciekają z paru lekcji i już komputer i tibia a nawet pewnie nie wiedza ze wybory się zaczynają lub co w świecie słychać ?. Zamknięci w pokojach, opalają się przed monitorem, zero ruchu, pewnie Brata czy Siostre nie wpuszczają na chwilkę na komputer bo muszą dobić lvl a na realu to nawet nie umią zagadać do dziewczyny, cioty łamagi kurwa ludzie. Brzydzę się tą grą spalcie ją najlepiej i dobrze wam radze lata mijają a wy nadal w to gracie ? a czasu nie cofniecie
Szkoda ze powrociles po tych 6 miesiacach...a teraz s*******aj

Ostatnio edytowany przez Jety - 29-06-2010 o 12:52. Powód: jakis lamus
Jety jest offline   Odpowiedz z Cytatem