Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2010, 13:23   #83
ruszek
Użytkownik Forum

ruszek's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maryo135 Pokaż post
To jest żałosne jak mogą nam zakazywać pisać po polsku? Przeszkadza im że nie potrafią się porozumieć? Niech się kurwa polskiego nauczą albo niech kupują itemy od innych osób, ja pierdole rasizm yeb@ny.
Jakoś do tej pory wszyscy grali spokojnie aż jednemu się to nie spodobało że na jednym świecie jest tyle polaków... to niech zmienia świat tam gdzie jest dużo Brazylijczyków, akurat wprowadzili system zmiany świata to idealne dla tego pana.

"Osoba używająca więcej niż trzech emotikonek lub wykrzykników ma problemy z głową"

Po 1. panie 12-latku, pisz se na privie co chcesz. To nie jest rasizm, bo to będzie dotyczyło wszystkich państw. Wszyscy jakoś potrafią rozmawiać po angielsku na trade, na privie nie mówię i na guild bo to nikomu nie przeszkadza, ale na trade i innych channelach ma się k*rwa używać języka angielskiego. w 10000 % popieram. Jak to wprowadzą to może nawet wrócę do tibii... Wreszcie koniec "A tfoja stara miesha bikos uokciem!" na trade, zaj*biście mi isę to podoba.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zabec Pokaż post
ja to kupiłem mamie kolczyki 250 zl
dla taty klapki kuboty 25zl
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny Pokaż post
Masz rację. Jestem pewny, że ci łysi panowie są po prostu fascynatami historii starożytnej.
ruszek jest offline