Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2010, 19:13   #121
Siemkacotam
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 05 2009
Lokacja: rzyd

Stan: Zbanowany
Imię: gówno
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 999
Skille: 9999999
Poziom mag.: 99
Domyślny No ja pierdolę.

Chyba was po*****ło.

Tak zmuszony jestem zacząć posta. Czytając niektóre z waszych wypowiedzi, po prostu NIE SPOSÓB się nie załamać. Forum działa dziś wyjątkowo kiepsko, więc nie będę cytował konkretnych autorów postów, ale ufam (trochę bezpodstawnie, bo tu trzeba założyć jakąś inteligencję), że sami się domyślą, o kogo chodzi. (Edit: po dłuższym namyśle, nie: jak przeczytacie, że zwracam się do was bezpośrednio, to i tak każdy z was pomyśli, że mówię do niego)

Nie rozumiem zbytnio o co wam chodzi, jak gadacie, że chcą zmienić zasady, że teraz już nie będzie można mówić po polsku, blablabla. Że kurwa co? Gram w tę grę od kiedy byłem mniej więcej tak posrany jak wy teraz, czyli z osiem lat, i jakoś sobie nie przypominam, żeby cokolwiek w tej kwestii było kiedykolwiek zmieniane. Zasada o tym, że na PUBLICZNYCH kanałach i na forum mówi się w języku, który ma szansę zrozumieć każdy, ANGIELSKIM, była od zawsze. To, że niektórzy z naszych wspaniałych rodaków są zbyt ZJEBANI, żeby w ogóle taką informację zarejestrować, to już nie jest wina CipSoftu, żadnego obcokrajowca, moja, ani pierdolonej lodówki dziadka Stefcia.
Nie wiesz - CZYTAJ. Nie umiesz czytać - PYTAJ.
Zakładając konto na Tibii, wszyscy zaznaczyliście kolumnę checkboxów, przez co zaakceptowaliście ZASADY obowiązujące w tej grze. Fakt, że nie zapoznaliście się z nimi (chuj, ja też tego nie czytałem, ale posiadanie ogólnego pojęcia o czymś takim to chyba oczywistość, nie?) nie upoważnia was do nieprzestrzegania ich.
Jeśli to, że oficjalnym językiem gry jest angielski to dla ciebie nowość, proszę, wyjdź.

I do jasnej cholery, nikt nie zabrania wam używać języka ojczystego na defaulcie, czy w PMach.

Kwestia druga to kwestia rasizmu: czy wy w ogóle wiecie, co to jest kurwa rasizm? Odsyłam do wikipedii (ktoś już chyba podał linka, jeśli na wystukanie adresu też jesteście zbyt zjebani).

Kwestia trzecia to to, że jaki to wszystko ma kuźwa związek z patriotyzmem? Ja rozumiem, że Polacy mają jakiś wielki narodowy kompleks i wszystkich uważają za wrogów, którzy chcą na nas napaść, zawładnąć, spalić nasz dobytek, zgwałcić nasze siostry i zjeść nasz bigos, ale, kurwa, już mówiąc tą waszą śmieszną nowomową: OGARNIJCIE SIĘ. Szacunek dla kogoś, kto nie ma prawa znać polskiego, to logiczna oczywistość. To, że byłeś zjebem i nie uważałeś na lekcjach angielskiego (który, na marginesie, jest BANALNYM językiem) na tyle, żeby móc porozumieć się w podstawowych kwestiach (dla średnio rozgarniętego człowieka takie podstawowe opanowanie języka to ile, tydzień?), nie czyni cię świętą krową.

A ty, gościu, co tam zacytowałeś Peję, weź się pierdolnij w łeb, ale tak z całej siły.

To tyle. Pewnie dostanę bana za słownictwo, ale może parę osób to zdąży przeczytać i użyć mózgu.

Edit: \/ widzę, że pisanie długich postów nic nie daje, bo pan na dole dalej mówi o "nowym prawie". To prawo jest starsze niż moja babcia.

Edit2: BRAZYLIJCZYKÓW, nie BRAZOLI. Jak tak strzeżecie języka polskiego, to go kurwa używajcie. Na marginesie, Brazylijczycy nie mają angielskiego w szkole. 99.99% Polaków - tak.

Ostatnio edytowany przez Siemkacotam - 30-06-2010 o 19:44. Powód: bo tak mi się podobało
Siemkacotam jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.