Cytuj:
Wszystko rozumiem, jara sie ta gra nadal, spoko. Pytanie tylko czy musisz nam pokazywac za kazdym razem to samo. Co chwile tylko widze 'exp na workerach', '3 workery', ile mozna?
|
A co ma siedzieć na rootach lub zaje*istych pro evul trollach?? Co jest w tym złego że expi sobie na nich? Na wokrkach ma DUŻY profit, przynajmniej ja miałem za gry na paccu.
Cytuj:
Na dodatek jestes hipokryta- cisniesz ludziom od botterow, a sam uzywasz tibiaauto, zenujace. Powiesz pewnie cos w stylu 'to tylko do swiatla/sprawdzania dlugosci haste'. Bot to bot, nie zalezy w jakim celu go uzywasz.
|
"Bot to bot" nie zgodze się. Jest róznica między cavebotem a np magicwall left/time(jak kto woli) Najbardziej roz*ebałeś mnie stwierdzieniem ... to tylko do światła... na choy Ci światło skoro można je ustawić w Tibii.. no chyba że o tym nie wiesz..
Cytuj:
Do tego przystopuj troche z tym dziecinnym zachowaniem, popraw interpunkcje i moze bedzie dla ciebie jakas szansa jeszcze.
|
I śmieję się z Ciebie bardzo xD.. jak chcesz mówić o pisowni języka Polskiego, to na początek naucz się pisać POLSKIE ZNAKI
Cytuj:
i moze bedzie dla ciebie jakas szansa jeszcze.
|
@TOPIC
Nie przejmuj się noobskimi postami.. Twoja postać, Twój temat exp gdzie chcesz wstawiaj ss jakie chcesz.. Pozdro
A i z djin/rashid itemów wyszedłeś na + czy równo albo i - xD? (chodzi mi czy zwróciło się za poty i softy)