Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2010, 16:28   #7040
Hobler
Użytkownik Forum

Hobler's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Sanok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hollow Point
Świat: Obsidia
Poziom: 150
Hobler ma numer GG 3739150
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez albi150 Pokaż post
1. Opowiedz mi mamo jeszcze jedną bajke
A prosze ja ciebie: 13:54 Aquin Eteon [102]: w zyciu aquina na bota nie postawilem

Cytuj:
2. Akurat nic nie musiałem płacić w związku z tym- słabe źrudło informacji masz
Oświeć mnie,dlaczego cie złożyli? Bo za szybko lvlowałeś?

Cytuj:
3. Zostałem podsumowany przez osobę, która padła 1x na "opence" i zmieniła server
Nie,zostałeś podsumowany,przez kogoś kto przez kilka lat gnił na serverze pełnym brazoli,którzy ni huj potrafili angielskiego.Chcesz to siedź na Emperze,ale nie waż sie k***a w*******ać w to co sie dzieje na Obsidii bo jesteś za cienki w uszach.

Jak to jest,że zawsze miałem jakieś tam poszanowanie wśród polaków,a z ciebie sie śmiali? Co ja mówie,nawet teraz lubimy sie z ciebie posmiać,że wklejasz foty z każdego pk,stojąc z tyłu.Aquin Eteon-111 RP

Dlaczego mnie akurat nie szanowali brazole na Emperze? Bo nie lizałem nikomu dupy,bo nie używałem bota na 'batlach',bo nie dałem im passów.Tobie zresztą też nie dałem a prosiłeś nie raz.

Cytuj:
Chcesz sobie ze mną pogadać na te tematy to zapraszam na msn, chyba spamu tu robić nie będziemy ?
Nie mam zamiaru z tobą dyskutować na MSNie,gg,steamie,ACQ,czy jakimkolwiek innym komunikatorze.Poprostu obrażasz mnie intelektualnie.

A ponieważ to forum multimedialne,to wklejam fote:

PS.Nie najechałbym na ciebie,gdybyś mi nie najechał na rla.A Argorn ma racje w tym momencie.Ale jak wiadomo Racja jest jak dupa,każdy ma swoją.

Lead me,
Follow Me,
Or get the f**k out of my way

21:48 Gondrion Arcus: Maacando roxxando!!!11

Ostatnio edytowany przez Hobler - 01-07-2010 o 16:31.
Hobler jest offline   Odpowiedz z Cytatem