Cytuj:

Oryginalnie napisane przez  albi150

1. Opowiedz mi mamo jeszcze jedną bajke    

| 

A prosze ja ciebie: 13:54 Aquin Eteon [102]: w zyciu aquina na bota nie postawilem
	Cytuj:

| 

2. Akurat nic nie musiałem płacić w związku z tym- słabe źrudło informacji masz

| 

Oświeć mnie,dlaczego cie złożyli? Bo za szybko lvlowałeś? 
	Cytuj:

3. Zostałem podsumowany przez osobę, która padła 1x na "opence" i zmieniła server  

| 

Nie,zostałeś podsumowany,przez kogoś kto przez kilka lat gnił na serverze pełnym brazoli,którzy ni huj potrafili angielskiego.Chcesz to siedź na Emperze,ale nie waż sie k***a w*******ać w to co sie dzieje na Obsidii bo jesteś za cienki w uszach.
Jak to jest,że zawsze miałem jakieś tam poszanowanie wśród polaków,a z ciebie sie śmiali? Co ja mówie,nawet teraz lubimy sie z ciebie posmiać,że wklejasz foty z każdego pk,stojąc z tyłu.Aquin Eteon-111 RP
Dlaczego mnie akurat nie szanowali brazole na Emperze? Bo nie lizałem nikomu dupy,bo nie używałem bota na 'batlach',bo nie dałem im passów.Tobie zresztą też nie dałem a prosiłeś nie raz.
	Cytuj:

| 

Chcesz sobie ze mną pogadać na te tematy to zapraszam na msn, chyba spamu tu robić nie będziemy ?

| 

Nie mam zamiaru z tobą dyskutować na MSNie,gg,steamie,ACQ,czy jakimkolwiek innym komunikatorze.Poprostu obrażasz mnie intelektualnie.
A ponieważ to forum multimedialne,to wklejam fote:
PS.Nie najechałbym na ciebie,gdybyś mi nie najechał na rla.A Argorn ma racje w tym momencie.Ale jak wiadomo Racja jest jak dupa,każdy ma swoją.