Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2010, 16:07   #7041
albi150
Użytkownik Forum

albi150's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Walbrzych / Wroclaw

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Poziom: 263
Skille: 106/102
Poziom mag.: 81
Domyślny

A prosze ja ciebie: 13:54 Aquin Eteon [102]: w zyciu aquina na bota nie postawilem
@ Nikt ciebie nie prosi abyś w to wieżył, ale Aquin nie był ani razu stawiany na bota nie chcesz nie wież twoja sprawa

Oświeć mnie,dlaczego cie złożyli? Bo za szybko lvlowałeś?
@ Zabili mnie bo wbił mi się na respa 60lvl, więc przyszedłem z Fast'keffem żeby go wypłoszyć- okazało się, że to był jakiś Hiszpan z którym Niklasy akurat miały wojnę.

Nie,zostałeś podsumowany,przez kogoś kto przez kilka lat gnił na serverze pełnym brazoli,którzy ni huj potrafili angielskiego.Chcesz to siedź na Emperze,ale nie waż sie k***a w*******ać w to co sie dzieje na Obsidii bo jesteś za cienki w uszach.
@ Mówiłem, że mam wyjebane na waszą wymarzoną Obsidie i na to co się tam dzieje, czytałeś chyba, że chcieli mnie wmieszać więc tylko wtedy się wtrąciłem, ale po chuj roztrząsasz tę sprawę znowu?

Jak to jest,że zawsze miałem jakieś tam poszanowanie wśród polaków,a z ciebie sie śmiali? Co ja mówie,nawet teraz lubimy sie z ciebie posmiać,że wklejasz foty z każdego pk,stojąc z tyłu.Aquin Eteon-111 RP
@ Po pierwsze nie RP, a EK albo ED ewentualnie MS, chcesz zróbmy podsumowanie ile osób ja zabiłem w 1 wojnie, a ile ty w ciągu ostatnich 2 lat.

Dlaczego mnie akurat nie szanowali brazole na Emperze? Bo nie lizałem nikomu dupy,bo nie używałem bota na 'batlach',bo nie dałem im passów.Tobie zresztą też nie dałem a prosiłeś nie raz.
@ Widzisz nie trzeba im lizać dupy, mi wystarczyło pokazać się na kilku openkach, pójść mejkerem jak był potrzebny, poblokować itp. Ale oczywiście dla was jest to lizanie dupy I tak dla twojej wiadomości brazole nie miały passów do żadnego chara do którego ja miałem dostęp, ale ty wiesz lepiej przecież.

@ Co do Argorna to podsumowałem jego znajomość stanu rzeczy na Emperze, a nie jego osobę. Więc jak się poczuł dotknięty i obrażony to przepraszam

I jakaś tam stara focia...

Balar Freeman [66]:ja wwieku 5 lat wiedzialem co to naplet
Balar Freeman [66]:bo latali za mna
Balar Freeman [66]:i krzyczeli odryze Ci napleta zaraz

13:09 Tovit Scores [101]: i think u good pvp

20:14 Chayos Knight [35]: your my hero

03:16 Elack Arcus [208]: aquin = big penis

17:49 Lih'Druida [105]: what's dildo?
albi150 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.