Cytuj:
Oryginalnie napisane przez albi150
A prosze ja ciebie: 13:54 Aquin Eteon [102]: w zyciu aquina na bota nie postawilem
@ Nikt ciebie nie prosi abyś w to wieżył, ale Aquin nie był ani razu stawiany na bota nie chcesz nie wież twoja sprawa 
|
A to ciekawa sprawa,pamiętam jak dziś jak mi pisałeś raz na gadu coś w stylu 'Ja afk,Aquin gania na scarabach'.Ale naturalnie powiesz,że to jawne kłamstwo i każesz mnie zamknąć w swoim brazylijskim lochu,jak przystało na księcia Empery.
Cytuj:
Oświeć mnie,dlaczego cie złożyli? Bo za szybko lvlowałeś?
@ Zabili mnie bo wbił mi się na respa 60lvl, więc przyszedłem z Fast'keffem żeby go wypłoszyć- okazało się, że to był jakiś Hiszpan z którym Niklasy akurat miały wojnę.
|
Nic sie nie zmieniłeś.Za to samo cie zabiliśmy jakiś czas temu,bo za bardzo kozaczyłes razem ze swoimi hajlefelofymi ziomami.
Dlaczego ja jestem już na Obsidii ponad miesiąc już i nie miałem do tej pory problemów? Bo gram według wyżej ustalonych reguł.Trzymam sie zdaleka,i patrze co się dzieje.Nie powiem,bo Mory mi pomaga,to samo Onvar i reszta byłej Empera Team.Teraz pojawia się pytanie,dlaczego tobie owej pomocy nie udzielili?
Cytuj:
Nie,zostałeś podsumowany,przez kogoś kto przez kilka lat gnił na serverze pełnym brazoli,którzy ni huj potrafili angielskiego.Chcesz to siedź na Emperze,ale nie waż sie k***a w*******ać w to co sie dzieje na Obsidii bo jesteś za cienki w uszach.
@ Mówiłem, że mam wyjebane na waszą wymarzoną Obsidie i na to co się tam dzieje, czytałeś chyba, że chcieli mnie wmieszać więc tylko wtedy się wtrąciłem, ale po chuj roztrząsasz tę sprawę znowu?
|
Wmieszać? Czy ty masz jakiś problem natury 'zbawca świata'? Nikt nie wspomniał o tobie słowem na forum,a ty i tak przyszedłeś i swoje musiałeś powiedzieć,bo tyś władca Empery,elo peker i jaki tam tytuł sobie nie wymarzyłeś.
Cytuj:
Jak to jest,że zawsze miałem jakieś tam poszanowanie wśród polaków,a z ciebie sie śmiali? Co ja mówie,nawet teraz lubimy sie z ciebie posmiać,że wklejasz foty z każdego pk,stojąc z tyłu.Aquin Eteon-111 RP
@ Po pierwsze nie RP, a EK albo ED ewentualnie MS, chcesz zróbmy podsumowanie ile osób ja zabiłem w 1 wojnie, a ile ty w ciągu ostatnich 2 lat.
|
W tym momencie potwierdziłeś,że jesteś wolno myślący.Nie będę ci tłumaczyć metafory.Domyśl się,albo poproś Nottinghstera.
Cytuj:
@ Widzisz nie trzeba im lizać dupy, mi wystarczyło pokazać się na kilku openkach, pójść mejkerem jak był potrzebny, poblokować itp. Ale oczywiście dla was jest to lizanie dupy I tak dla twojej wiadomości brazole nie miały passów do żadnego chara do którego ja miałem dostęp, ale ty wiesz lepiej przecież.
|
Zachowaj troche godności.Mam wyjebane na tą wojne.Nie dotyczyła mnie bezpośrednio.Jeśli mam ci przypomnieć to są ci sami ludzie,którzy zafundowali mi 8 miesięcy wakacji.I teraz pojawia się pytanie,po huj mam im pomagać? Ale ty wiesz przecież najlepiej,mam racje?
Stara słit focia: