A to ciekawa sprawa,pamiętam jak dziś jak mi pisałeś raz na gadu coś w stylu 'Ja afk,Aquin gania na scarabach'.Ale naturalnie powiesz,że to jawne kłamstwo i każesz mnie zamknąć w swoim brazylijskim lochu,jak przystało na księcia Empery.
@Jawne kłamstwoi zamknij się w brazylijskim lochu <ale ja jestem przewidywalny>
Nic sie nie zmieniłeś.Za to samo cie zabiliśmy jakiś czas temu,bo za bardzo kozaczyłes razem ze swoimi hajlefelofymi ziomami.
@ Rozpisałem się trochę w tym pod punkcie, ale postanowiłem, że sobie odpuszczę wyjątkowo.
Dlaczego ja jestem już na Obsidii ponad miesiąc już i nie miałem do tej pory problemów? Bo gram według wyżej ustalonych reguł.Trzymam sie zdaleka,i patrze co się dzieje.Nie powiem,bo Mory mi pomaga,to samo Onvar i reszta byłej Empera Team.Teraz pojawia się pytanie,dlaczego tobie owej pomocy nie udzielili?
@ Aż do tej pory uważałem cię za inteligentnego, ale właśnie zmieniłem zdanie. Tak ogólnie powiedz mi po chuj się wypowiadasz skoro ciebie wtedy nie było? A co do pomocy to pewnie mi nie pomogli mi bo poprostu nie jestem tak fajny jak ty

<ironia>
Wmieszać? Czy ty masz jakiś problem natury 'zbawca świata'? Nikt nie wspomniał o tobie słowem na forum,a ty i tak przyszedłeś i swoje musiałeś powiedzieć,bo tyś władca Empery,elo peker i jaki tam tytuł sobie nie wymarzyłeś.
@ Wypowiadałem się na ten temat, ale widać do "króla Maciusia" nie dotarło
W tym momencie potwierdziłeś,że jesteś wolno myślący.Nie będę ci tłumaczyć metafory.Domyśl się,albo poproś Nottinghstera.
@ Już to zrobiłem napisał "pq?" <ironia, gdybyś nie nadążał>
Zachowaj troche godności.Mam wyjebane na tą wojne.Nie dotyczyła mnie bezpośrednio.Jeśli mam ci przypomnieć to są ci sami ludzie,którzy zafundowali mi 8 miesięcy wakacji.I teraz pojawia się pytanie,po huj mam im pomagać? Ale ty wiesz przecież najlepiej,mam racje?
@ Wyjątkowo masz racje
P.S.
I to by było na tyle, nie mam zamiaru się więcej produkować.
Bez foci bo mam wyjebane

Balar Freeman [66]:i krzyczeli odryze Ci napleta zaraz
13:09 Tovit Scores [101]: i think u good pvp
20:14 Chayos Knight [35]: your my hero
03:16 Elack Arcus [208]: aquin = big penis
17:49 Lih'Druida [105]: what's dildo?