Temat: Gildia Hardcory ~ Refugia ~ Co
Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2010, 02:37   #2815
Kleczajek
Użytkownik Forum

Kleczajek's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: l-wo

Imię: Kleczaj'ek
Gildia: Hardcory
Świat: co
Poziom: co
Skille: co
Poziom mag.: co
Send a message via Skype™ to Kleczajek
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grim888 Pokaż post
nigdy nic do thea nie mialem. To ze zajebal hata to jego sprawa , moze i pixele ale przynajmniej jak dla mnie to posiadanie kilki kumpli nawet w tibi jest wazniejsze od jakiejs czapki , a nawet jakbym zajebal to wolalbym ojebac i miec 2000 zl nic zrobic jakas chujowa czapke xd
No i grim ziom do zoabczenia w Krakowie na Coke Live; /
To samo mu powiedzialem ze ja qmpli bym nie ojebal, ale skoro on ich nie traktuje jak qmpli i musi to zrobic to niech na rl selnie i zaplaci za paliwo do czestochowy a nie zrobi jakas czapke jebana ; /

Ja nie jestem po niczyjej stronie i mam na to wyjebane. Nie popieram tego co zrobil ale ogolnie dla mnei ta cala sytuacja jest smieszna.
Mnie ta gra malo obchodzi, criminal mi juz zniknal, kupca na chara mam, nie traktuje jej jak kiedys i dla mnie to tylko jakis pixel a ludzie tutaj sobie groza i sie ustawiaja kiedy pojada do thea i go zbija XDDD

Mnie tam nie bylo, mnie nikt nie okradl, na vt wszedlem tak tylko posluchac jak beda bili feru. Z Them sie spotkalem w rl tak jak z paroma innymi osobami, ktore "okradl" ale przeciez nie "zerwe z nim kontaktu" bo on ma inne podejscie do jakeis tam sprawy [;

ps Olek slyszalem, ze jutro bedziesz w Warszawie xddd

19:28 Sedzia Anna Maria Wesolowska [1]: Zostales oskarzony o masowe zabójstwa Warlocków.

Ostatnio edytowany przez Kleczajek - 02-07-2010 o 02:44.
Kleczajek jest offline   Odpowiedz z Cytatem