Zobacz pojedynczy post
stary 03-07-2010, 21:08   #21
filmm
Użytkownik Forum

filmm's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2009

Domyślny

Tibia juz raczej nigdy nie bedzie taka jak dawniej, nigdy juz nie bedzie wiecej niz 50k graczy online, biega pelno botow a ludzie graja tylko dla lvli. Teraz wiecej osob gra na otsach wbijaja szybko lvl i robia wojny, teraz gra ponad 50 tys osob na serverach zapisanych na otservlist.org a na rl niecale 30, na real malo dodaja w update i nie mozna sie zabawic i nie ma klimatu jak dawniej wszystko jest inne :/ Sa teraz otsy co gra po 800 osob w czasie startow albo przez jakis czas jak sie ots rozwinie gra nawet do 1200 osob (tyrania, eloth,bynera) z polskich serverow, a jest jeszcze duzo brazylijskich i innych, a na real gra niecale 30k osob na serverach po 300 albo 200, kiedys gralo po 800 i byl resp i exp i mozna bylo robic questy i byli normalni ludzie teraz takich nie ma prawie, albo wszyscy tacy nie graja bo sie nie oplaca.

Ja nie gram na realu prawie rok, zaczalem grac na otsach dla zabawy jak mam czas i sie nudze wbijam ide na jakies szybkie ob z teamem i moge sie pobawic.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.