Cytuj:
Metal tak ??? Metalowcy czy jak ja ich nazywam "zardzewiałe linki"
umieją śpiewać ???Buahahahah.Patrz teraz ja będe metalowcem :
AAAAAAAAAAA.
|
Zardzewiała linka yourself. Hip hopowcy umieją śpiewać? Patrz, będę hip hopowcem:
Wlazł kotek na płotek
I mruga, yo yo siekierap...
Yooo kvrwa svka mać!
Ahh, idę nagrać płytę, zgarnę łatwy szmal bo teraz wszyscy na hh lecą... Lepiej cI teraz? A słyszałeś kiedykolwiek jakąkolwiek metal-song? Czy po prostu mówisz to z pogłosek? Pfff....
Cytuj:
|
jaki ma sens darcie sie do mirofonu
|
Jaki ma sens pieprzenie o czymś, co i tak każdy dobrze zauważa...
I jakie kvrwa rycie do mikrofone?
Cytuj:
|
ludzie i wy kupujecie sobie płyty , na których poprostu ktos sie zaczął drzeć.
|
Np. Rootwater - Under, Metallica - The Best Ballads, czy Metallica - Black Album. Yup,wszystko się zgadza. Pfff, chcesz się kłócić, to najpierw odrób zadanie domowe z zadanego tematu...
Cytuj:
|
Powodzenia , pewnie chodźisz na czarno ubrany w frędzlami , i masz wytatułowane na czole 666 ??? Gratz panie lucyferku prosimy nie przeszkadzać...
|
Chodzę na czarno. Frędzle?Frędzel yourself. 666? Po kiego? Co do Lucyfera... Tak, mam na 3 imię Lucyfer. Zabronisz? A wiesz chociaż co to imię znaczy?
Cytuj:
Lucyfer
Imię pochodzenia łacińskiego o znaczeniu – niosący światłość, promienny. Jest to także nazwa planety Wenus.
|
Cytuj:
|
? Niewygodna (chyba) skóra !!!
|
Chyba. A wasz ubiór? Spodnie, w których wyglądacie, jakbyście nasrali w pampersa...Też musza być niewygodne.
Cytuj:
|
W lato zakrzaniac w skurze ?? No cuz , a djinsy sa na kardza pogode !!! Tyle powiem...Nara
|
Wszędzie biegać w czapce lepiej, tak jak to wy robicie?Lato zima, deszcz czy słońce...
Dodatkowo - skÓra, cÓż, jeensy albo dŻinsy, kaŻdą.
Wiecie, chcecie pokazać wyższość hip hopu- wysyłajcie innych krzyżowców na krucjatę....