Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2010, 04:54   #333
Oerciak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń

Oerciak ma numer GG 4853370
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gangrel Pokaż post
Bardzo Cie zaskocze, jesli powiem, ze nie zgadzam sie w ani jednym punkcie, a ludzi chodzacych rzucac kamieniami w parady rownosci, wczym celowala swego czasu twoja organizacja, powsadzalbym do kamieniolomow na pare lat, zeby mieli dosc kamieni po uszy? Dla mnie wlasnie ten rodzaj myslenia jest najgorsza dewiacja.
Co jest gorsze- nie obyczajowość moralna w miejscu publicznym, która jest karalna, czy staranie się zatrzymać ten proceder?

Cytuj:
A co do lekcji patryjotyzmu, do czystej wody kretynizm. To byla by zwykla indoktrynacja. Pranie mozgu.
Nie indoktrynacja, a nauka o własnych korzeniach. Z tego toku myślenia wychodzi, że historia i język polski też nimi są. Indoktrynacją jak już można nazwać lekcje wychowania seksualnego.

Cytuj:
Napisałem faszystująca, bo MW nie ma widoków na wprowadzenie swoich, hmm, "pomyslow" w czyn, a co dopiero przejecia wladzy w kraju.
Tamto zwrócenie uwagi o błędzie nie było do Ciebie, lecz do Haukoha, co nie zmienia faktu, że teraz iście taką gafę popełniłeś. MW nie jest partią polityczną, a organizacją młodzieżową, zrzeszającą młodych. Nie ma na celu przejęcia władzy. Gdyby tak było, to zamiast LPR mielibyśmy MW w sejmie parę lat temu.

Cytuj:
Co nie zmienia faktu, że jestem dziwnie spokojny, ze wielu twoich kolegow dobrze by sie mialo w III Rzeszy.
III Rzesza promowała rasizm, antykatolicyzm i totalny brak kręgosłupa moralnego, więc myślę, że nie pasowałoby . Nie wiem czy wiesz, ale nacjonaliści często ratowali Żydów przed hitlerowcami, ponieważ ich metody były zwyczajnym barbarzyństwem, a na to zgodzić się nie możemy.

Cytuj:
Zreszta, sam Giertych dwa czy trzy lata temu musial sie od MW odciac po tym, jak po raz kolejny pojawily sie relacje z imprez MW z flagami z swastyką itd.
Kolejna "gafa gimnazjalna" których to bynajmniej nie popełniasz. MW odcina się oficjalnie od tego typu zdarzeń. Mylisz cały ruch nacjonalistyczny (W tym NS'ów) z Młodzieżą Wszechpolską. To że jakiś debil przyniósł flagę ze swastyką na jakąś manifestację na której było sporo ludzi spod znaku MW, nie znaczy że do MW należy.

Cytuj:
A z sympatią dla faszyzmu to bym się nie obnosił. Jest on w Polsce karalny.
Karalne jest rozpowszechnianie Faszyzmu, a nie jego akceptowanie i osobista mała sympatia .

Ostatnio edytowany przez Oerciak - 06-07-2010 o 04:56.
Oerciak jest offline